doğum kontrol hapı ve regl olamama acil!!

JiGSaW

Tell me more =))
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2008
232
1
96
İstanbul
arkadaşlar 2 ay myralon kullandım hapsız dönemde kanamam oldukça hafif oldu fakat şimdi myralon dan yasmin e geçtim prospektüste başka bir haptan geçişte son alınan haptan hemen sonra başlanması yazıyordu ben de öyle yaptım 7 günlük ara vermedim yani bu 3 ay içinde hiç hap atlamadım fakat hala regl olmadım acaba hapa ara vermediğim için mi? bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

myralon kuruluk şikayeti yapmıştı doktorum haziranın 2. haftasından beri tatilde telefonla ulaştım o da yasmin denememi söyledi şu an maalesef 1.5 hafta kadar ulaşamayacağım o yüzden size bir sorayım dedim belki benzer deneyimleri yaşayan vardır diye?

şimdi sen 3 aydır regl olmuyormusun yani?

ben doğum kontrol ilacı kullanmadım ..... sana yardımcı olamayacağım ama ilgimi çekti merak ettim...

hayır canım reglimin 1. günü myralon a başladım ilk 7 günlük arada regl oldum ama daha hafif geçti 2. ay da myralon kullandım fakat yasmin e geçişte 7 günlük ara vermedim 10 gün oldu ve hala regl olmadım acaba hapa ara vermediğim için mi diye soruyorum yani doktorum sadece bu ayki myralonlarını bitir sonra yasmin e geç dedi ayrıntı vermedi ben de prospektüste yazanı yaptım

büyük bir ihtimalle bu yüzdendir...

zaten myralon 1. ayda iyice azaltmıştı....2. kullanımda da iyice azaltmışsa bir de üstüne ilaç değişimi derken gecikti...

dokturuna ulaşabileceğin zamana kadar regl olursun diye düşünüyorum...

geçmiş olsuna.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…