• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum kontrol Hapi ve polikistik

macdemarco

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2021
27
9
16
29
19 yasindayim.Polikistik over send. var :(( ve ilac kullanmazsam aylarca olmuyorum.Dogum kontrol hapina baslamali miyim ne dersiniz? Yorumlarinizi,onerilerinizi bekliyorum

Sanırım bende de polikistik over var. Testosteron hormonu azıcık yüksek çıkmıştı. Bana yasmin adlı bir ilaç verdi doktor. Henüz kullanmadım. Nasıl bir etki yaratacak hiç bilmiyorum. Sen ne zamandır ilaç kullanıyorsun?

Sanırım bende de polikistik over var. Testosteron hormonu azıcık yüksek çıkmıştı. Bana yasmin adlı bir ilaç verdi doktor. Henüz kullanmadım. Nasıl bir etki yaratacak hiç bilmiyorum. Sen ne zamandır ilaç kullanıyorsun?
Yasmini 2 gün kullandım. Migren oldugundan kullanmamam gerekiyormuş iki gün kullandım iki gün boyunca baş agrisindan ve sanki beynimin içindeki şimşek çakmasından kivrandim. Doktor hemen kesti. Bende çözüm olarak soğan yemeyi farkettim. Adet zamanım yaklaşınca burnum yanana kadar çiğ kuru soğan yemeye başladım ekmek fasulye yanı falan günlük böyle devam baktım regl oluyorum bunu hep yapmaya başladım. Doğal bir şey denemeye değer derim.( Migreniniz varsa mutlaka doktorunuza bildiriniz. )

Yasmini 2 gün kullandım. Migren oldugundan kullanmamam gerekiyormuş iki gün kullandım iki gün boyunca baş agrisindan ve sanki beynimin içindeki şimşek çakmasından kivrandim. Doktor hemen kesti. Bende çözüm olarak soğan yemeyi farkettim. Adet zamanım yaklaşınca burnum yanana kadar çiğ kuru soğan yemeye başladım ekmek fasulye yanı falan günlük böyle devam baktım regl oluyorum bunu hep yapmaya başladım. Doğal bir şey denemeye değer derim.( Migreniniz varsa mutlaka doktorunuza bildiriniz. )
Geçmiş olsun. Neyse ki benim migrenim yok. Ben bu ilacı ramazanın 10. gününde kullanmayı düşünüyorum. Böylece bütün orucumu tutabilirim. Dediğiniz gibi soğan da işe yarıyormuş. Ne yazık ki benim soğanla aram yok. İlaçla kurtarmaya çalışacağım. Ama sanırım tarçın da iyi geliyormuş. Onu da deneriz. İnşallah işe yarar. Allah hepimize şifa versin inşallah.

Back