doğum kontrol hapı ve hipertiroidi

nasr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
72
4
46
arkadaşlar ben yaklaşık altı yıl önce istenmeyen tüyler sebebiyle hormon bozukluğum olmadığı halde diane doğum kontrol hapı kullanmaya başladım ve bu yüzden her ay tahlil yaptırıyordum ve hipertiroidi çıktı tahlilde.... genel cerrahi bölümünde muayane oldum ve diane kullandığımı da söyledim yan etkisi olabilir mi diye ama doktor doğum kontrol hapının yan etkisinin olmayacağını söyledi ve ben altı aydan fazla propicil kullandım ve hastalığın sıkıntılarını yaşadım aynı zamanda diana da kullandım... ama propicil kullandığım halde anormal bi şekilde sonuçlarım düzelmedi... veeeee nitekim bir gün ablamın tvde izledği bir doktorun doğum kontrol hapının yan etkilerini anlatırken hipertirodiyi söylemesi üzerine ablamın ısrarıyla dianayı bıraktım ve bıraktığım ayki tahlilim normal çıktı.... aklınızda bulunsun böyle bir durum yaşayan arkadaşlar varsa....

bende ginera kullanıyorum dogum kontrol hapı olarak
geçen seferki tedavimde 20 günde değerlerim normale dönmüştü
bu kez doğum kontrol hapıyla beraber tedavım devam edıyor 1 ayda hiç bir ilerleme olmamış dün öğrendim çok üzülmüştüm bunu okuduğum iyi oldu. teşekkürler.

DKH'nı bırakınca dikkat edicem bakalım nası olucak değerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…