canım 3 ay çok kısa bir zaman ya :gitme:ya ben 3 ay saf gbi kullandm şimdide olmuyor 1 yıllık ewliyimm
tamam canım teşekkür ederimben 5,5 sene kullandim.
gecen aralikta biraktim.
adetlerim duzensiz simdine nisandan beri olmuyorum.
ama arkadaslarim kesintisiz 8 sene 9 sene kullandilar onu birakin
burada bi bayan 18 sene kullandi birakti ve hamile kaldi.
yani tamamen vucut herhalde canim.bende bazen diyorum keske kullanmasaydim diye ama
bi sorun olursa ozelden yazabilirsin
bebeğin sağlıcakla doğar inşallah canım.canım ben 3 yıl kullandım bırakcağım ay doktora gittim 6-7 ay olmaz uzun bi süre bünyeye bağlı %90 olmuyor dedi bende biraz ona güvenerek martta bıraktım ben seneye mayıs gb doğsun istyordum ama nasip değilmiş ocakta doğacak kızım olacak allah izin verirse nisan 1 defa korunmasız oldu ondada gebe kaldım şuan 5,5 aylık hamileyim darısı tüm olmaynalar nasip etsin .bünye meselesi 1 ylı geçerse korkun kızlar 1 yıla kadr normalmiş
bende bi seneye yakın kullandım bıraktığım ay hamile kaldım.ama hap kullanmasan bile hemen çocuk olmayabiliyor kimilerinde bu bir seneyi buluyor.bazılarında ise zaten hap kullanmadan önce başka sorunlar olabiliyor onlarda bilmeden hapa bağlıyolar.ben hapın hamile kalmayı engellediğini düşünmüyorum.buna örnek kendimim zaten.
merhaba hangi bölüme yazacağımı bilemedim.yeni üye oldum.daha önceleride sürekli takip ediyordum siteyi.bilgi anlamında çok işime yaradı zaman zaman..
şimdi bir sorum var,deneyimi olanlardan ve konuya hakim olanlardan cevap bekliyor olucam.
sorum- yasmin doğum kontrol hapını kullanıyorum yaklaşık 2yılldır.şöyle bir şey var.31ağustosta ilk hapımı içtim ertesi gün yani 1eylülde de içtim.ancak dün cinsel birleşme oldu ve o günkü ilacı içmeyi unuttum.bu sabah farkettiğim anda dünkü hapı içtim.gebelik ihtimali olabilir mi?
(önceki gün içilen ilacın ertesi günkü birleşlemede koruyuculuğunun olduğunu biliyordum ama net bir cevap öğrenmek istiyorum)
yardımlarını cevaplarını bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim
9 gün sonra düğünümüz olcak ve ben 8 gündür kullanıyorum koruma derecesi nedir şu yasminin nolur bilgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?