Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğum Kontrol Hapı ve Hamilelik
- Konu Sahibi dirim
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Mart 2009
- 154
- 2
- 316
ben 5,5 sene kullandim.
gecen aralikta biraktim.
adetlerim duzensiz simdine nisandan beri olmuyorum.
ama arkadaslarim kesintisiz 8 sene 9 sene kullandilar onu birakin
burada bi bayan 18 sene kullandi birakti ve hamile kaldi.
yani tamamen vucut herhalde canim.bende bazen diyorum keske kullanmasaydim diye ama
bi sorun olursa ozelden yazabilirsin
gecen aralikta biraktim.
yani tamamen vucut herhalde canim.bende bazen diyorum keske kullanmasaydim diye ama
- 7 Ağustos 2009
- 4.247
- 135
- 363
canım ben 3 yıl kullandım bırakcağım ay doktora gittim 6-7 ay olmaz uzun bi süre bünyeye bağlı %90 olmuyor dedi bende biraz ona güvenerek martta bıraktım ben seneye mayıs gb doğsun istyordum ama nasip değilmiş ocakta doğacak kızım olacak allah izin verirse nisan 1 defa korunmasız oldu ondada gebe kaldım şuan 5,5 aylık hamileyim darısı tüm olmaynalar nasip etsin .bünye meselesi 1 ylı geçerse korkun kızlar 1 yıla kadr normalmiş
bende bi seneye yakın kullandım bıraktığım ay hamile kaldım.ama hap kullanmasan bile hemen çocuk olmayabiliyor kimilerinde bu bir seneyi buluyor.bazılarında ise zaten hap kullanmadan önce başka sorunlar olabiliyor onlarda bilmeden hapa bağlıyolar.ben hapın hamile kalmayı engellediğini düşünmüyorum.buna örnek kendimim zaten.
merhaba hangi bölüme yazacağımı bilemedim.yeni üye oldum.daha önceleride sürekli takip ediyordum siteyi.bilgi anlamında çok işime yaradı zaman zaman..
şimdi bir sorum var,deneyimi olanlardan ve konuya hakim olanlardan cevap bekliyor olucam.
sorum- yasmin doğum kontrol hapını kullanıyorum yaklaşık 2yılldır.şöyle bir şey var.31ağustosta ilk hapımı içtim ertesi gün yani 1eylülde de içtim.ancak dün cinsel birleşme oldu ve o günkü ilacı içmeyi unuttum.bu sabah farkettiğim anda dünkü hapı içtim.gebelik ihtimali olabilir mi?
(önceki gün içilen ilacın ertesi günkü birleşlemede koruyuculuğunun olduğunu biliyordum ama net bir cevap öğrenmek istiyorum)
yardımlarını cevaplarını bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim
şimdi bir sorum var,deneyimi olanlardan ve konuya hakim olanlardan cevap bekliyor olucam.
sorum- yasmin doğum kontrol hapını kullanıyorum yaklaşık 2yılldır.şöyle bir şey var.31ağustosta ilk hapımı içtim ertesi gün yani 1eylülde de içtim.ancak dün cinsel birleşme oldu ve o günkü ilacı içmeyi unuttum.bu sabah farkettiğim anda dünkü hapı içtim.gebelik ihtimali olabilir mi?
(önceki gün içilen ilacın ertesi günkü birleşlemede koruyuculuğunun olduğunu biliyordum ama net bir cevap öğrenmek istiyorum)
- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
canım 3 ay çok kısa bir zaman ya :gitme:ya ben 3 ay saf gbi kullandm şimdide olmuyor 1 yıllık ewliyimm
doktor bişey demedi mi?
haptandır yada değildir diye
tamam canım teşekkür ederimben 5,5 sene kullandim.
gecen aralikta biraktim.
sanırım bünyeden bünyeye değişiyor
canım medeni durumunu hatırlamıyorum ama evliydin sanırım
5.5 sene kullandın,bebeğin oldu mu?yada düşünüyormusunuz bilemiyorum tabi
bende dianayı kist için 6 ay kullandım.bıraktım 2 ay oldu bırakalı
ama tekrar başlamak zorunda kalıcam sanırım :gitme:
çocuğum olmaz diye korkuyorum
çevremde herkes aynı şeyi diyor hemen
yapın yoksa sorun oluyor,tedavi görmek zorunda kalırsın diye
ne kadar doğru bilmiyorum oyüzden size soruyorum kızlar
bebeğin sağlıcakla doğar inşallah canım.canım ben 3 yıl kullandım bırakcağım ay doktora gittim 6-7 ay olmaz uzun bi süre bünyeye bağlı %90 olmuyor dedi bende biraz ona güvenerek martta bıraktım ben seneye mayıs gb doğsun istyordum ama nasip değilmiş ocakta doğacak kızım olacak allah izin verirse nisan 1 defa korunmasız oldu ondada gebe kaldım şuan 5,5 aylık hamileyim darısı tüm olmaynalar nasip etsin .bünye meselesi 1 ylı geçerse korkun kızlar 1 yıla kadr normalmiş
martta hapı bırakınca 1-2 ay sonra hamile kalmışsın ozaman doğru mu canım
bende bi seneye yakın kullandım bıraktığım ay hamile kaldım.ama hap kullanmasan bile hemen çocuk olmayabiliyor kimilerinde bu bir seneyi buluyor.bazılarında ise zaten hap kullanmadan önce başka sorunlar olabiliyor onlarda bilmeden hapa bağlıyolar.ben hapın hamile kalmayı engellediğini düşünmüyorum.buna örnek kendimim zaten.
canım kişiden kişiye değişiyor ozaman
çok teşekkür ederim
S
saziye19
Ziyaretçi
merhaba hangi bölüme yazacağımı bilemedim.yeni üye oldum.daha önceleride sürekli takip ediyordum siteyi.bilgi anlamında çok işime yaradı zaman zaman..
canım ben koruyacagını dusunuyorum cunku doktorlarda ertesı gun farkeddıgın anda ıc dıyor korur dıyor. bende öyle yapıyorum
- 24 Mart 2009
- 154
- 2
- 316
tamam canım teşekkür ederim
ama tekrar başlamak zorunda kalıcam sanırım
CANIM BEBEK ISTOYORUZ AMA DAHA BISI YOK
ama tekrar başlamak zorunda kalıcam sanırım
CANIM BEBEK ISTOYORUZ AMA DAHA BISI YOK
- 14 Eylül 2009
- 7
- 0
- 86
- 37
9 gün sonra düğünümüz olcak ve ben 8 gündür kullanıyorum koruma derecesi nedir şu yasminin nolur bilgi
canım hapı bir ay kulanmış olman daha sağlıklı olurdu o yüzdende ilk bir ay ek yöntem gerekir yani eşin ilk hap bitene kedar korunmalı. şimdiden mutluluklar.opuyorumnanaktan:teytey:
Kızlar kesinlikle bünye meselesi bende 2.5 yıl kullandım bıraktığım 3. ayı gebe kaldım hemde çoğul gebelikti normal yolla ancak daha sonra kürtaj olmak zorunda kaldım birde kızlar bir makalede okudum
Google araştırırsanız bulabilirsiniz belki. Eğer doğum kontol hapını uzun süreli kullandıysak bıraktıktan sonra 3 ay başka yöntemlerle korunmak lazımmış bir doktorun köşesinde okumuştum. Artık kendi tezimidir bilmem ama düşük riskini arttırıyormış bende o sıralar baya araştırmıştım..Aklıma geldi de...Şimdi prez.... korunuyoruz yani gene kendimi hazır hissedemiyorum korkuyorum aslında..mafoldumben
Google araştırırsanız bulabilirsiniz belki. Eğer doğum kontol hapını uzun süreli kullandıysak bıraktıktan sonra 3 ay başka yöntemlerle korunmak lazımmış bir doktorun köşesinde okumuştum. Artık kendi tezimidir bilmem ama düşük riskini arttırıyormış bende o sıralar baya araştırmıştım..Aklıma geldi de...Şimdi prez.... korunuyoruz yani gene kendimi hazır hissedemiyorum korkuyorum aslında..mafoldumben