• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı ve hamilelik yardıımm

nnurnur55

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2017
67
9
1
28
6 aylık evliyim Doğum kontrol hapı kullanıyorum geçen ay adetim kahverengi geldi bu ay 4 ilaç kaldı açık pembe leke geldi sizce hamilemiyim???

6 aylık evliyim Doğum kontrol hapı kullanıyorum geçen ay adetim kahverengi geldi bu ay 4 ilaç kaldı açık pembe leke geldi sizce hamilemiyim???
Bir doktora git istersen farklı bir şey de olabilir. İlacın yan etkisi de olabilir...

2 gündür de kahverengi 8 10 damla kan geliyor bilemiyorum midem falan da bulaniyo adet gibi de karnım hafif agriyo

2 gündür de kahverengi 8 10 damla kan geliyor bilemiyorum midem falan da bulaniyo adet gibi de karnım hafif agriyo
Test yaptın mı? Yerleşme kanaması da olabilir dediğin. Ayrıca hamile olup regli görenler de var istisnai bir durum olsa bile... Bence gecikirse bir test yap.

Yaptım pembe leke olduğu gün ama tabiki çıkmadı . Artık biraz daha geçsin ondan sonra bugünde kanamam oldu kahverengi açık renkte şaşırdım yani ilaçtan olsa bu kadar kanama olur mu yada adetin habercisiyse.

Yaptım pembe leke olduğu gün ama tabiki çıkmadı . Artık biraz daha geçsin ondan sonra bugünde kanamam oldu kahverengi açık renkte şaşırdım yani ilaçtan olsa bu kadar kanama olur mu yada adetin habercisiyse.
Bebek sanmıyorum çünkü doğum kontrol kullandığım için belki kist falanca olabilir diye korkuyorum

Yerleşme kanaması deniliyor canım işte ama doğum kontrol hapı hiç kullanmadım. Koruyuculuğu ne kadardır bilemiyorum

Her lavaboya gittiğimde geliyo bugünde sabah kahverengiydiydi şimdide yine 2 3 damla pembe geldi neyse seni sıkmıyım 3 güne kadar adet olmam gerekiyo olmazsam doktora giderim artık çok teşekkür ederim

Rica ederim canım bende bilemedim tam olarak neden olur. Gönlüne göre olsun inşallah.
Her lavaboya gittiğimde geliyo bugünde sabah kahverengiydiydi şimdide yine 2 3 damla pembe geldi neyse seni sıkmıyım 3 güne kadar adet olmam gerekiyo olmazsam doktora giderim artık çok teşekkür ederim

Back
X