Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Test yaptın mı? Yerleşme kanaması da olabilir dediğin. Ayrıca hamile olup regli görenler de var istisnai bir durum olsa bile... Bence gecikirse bir test yap.
Yaptım pembe leke olduğu gün ama tabiki çıkmadı . Artık biraz daha geçsin ondan sonra bugünde kanamam oldu kahverengi açık renkte şaşırdım yani ilaçtan olsa bu kadar kanama olur mu yada adetin habercisiyse.
Yaptım pembe leke olduğu gün ama tabiki çıkmadı . Artık biraz daha geçsin ondan sonra bugünde kanamam oldu kahverengi açık renkte şaşırdım yani ilaçtan olsa bu kadar kanama olur mu yada adetin habercisiyse.
Her lavaboya gittiğimde geliyo bugünde sabah kahverengiydiydi şimdide yine 2 3 damla pembe geldi neyse seni sıkmıyım 3 güne kadar adet olmam gerekiyo olmazsam doktora giderim artık çok teşekkür ederim
Her lavaboya gittiğimde geliyo bugünde sabah kahverengiydiydi şimdide yine 2 3 damla pembe geldi neyse seni sıkmıyım 3 güne kadar adet olmam gerekiyo olmazsam doktora giderim artık çok teşekkür ederim