• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum kontrol hapi ve cinsel isteksizlik

cilekvecikolata

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
4
0
16
Düzce
Bende doktorlarin soyledigi kadariyla polikistik over var ve 18 yasimda doktor bana dogum kontrol hapi verdi. Simdi evliyim. Ve cinsel istek yok denebilecek kadar az. Ayrica islanma filan hakgetire.. hic islanmiyorum. Dolayisiyla da zaman zaman acili bir sekilde iliski yasamak zorunda kaliyorum. Kupkuru. Dogum kontrol hapini birakmak istiyorum ama bir taraftan da suan korunuyorum bu hapla.. yeni evli oldugum ve cocugum olmadigi icin bundan baska bir korumma yontemi onermedi doktorlar.. bunlarin yani sira bitmek bilmeyen bir akintim var. Surekli doktora gidiyorum surekli ilaclar kullaniyorum ama gecse de 1 hafta sonra tekrar basliyor. Ne yapicagimi sasirdim artik. Yeni evli oldugum icin de bu sekilde olmaktan hem utaniyorum hem de uzuluyorum.. lutfen yardim :((

Canım aynı sorun bende de var. 1 senelik evliyim. Evlenmeden 2 ay önce ilaca başladım. Bende aşırı kuruluk yaptı. Kayganlaştırıcı kullanıyoruz. Fakat buna rağmen 1 senedir çok fena canım yanıyor. Batma yapıyor. Bu nedenle tamamen isteksizim sürekli eşimden kaçıyorum. Durum böyle olunca acaba vajinismus muyum acaba dedim. Ama korkum yok gayet rahatım kendimi fazla kasmıyorum ama canım acıyo isteksizim. Sonra doktora gittim geçen gün. Çünkü 1 senedir ara ara yanmam oluyor işten eve kendimi zor atıyorum ve tuvaletlerde sabahlıyorum. Tahlil yaptırdım. Mantar çıktı. Mantar batma ve acı yapar çok doğal bu sıkıntılarının olması dedi. Bu arada 1 ay kadar oldu ilaçla korunmayı bırakalı. İlacı bırakınca kendime geldim. Şimdi benimde isteğim var. Mantar sorununu aştık mı hiçbir problemim kalmıyor :32:

Back
X