Saç Uzatma Yöntemleri Doğum Kontrol Hapı ve Bepanten Ampül Mucizesi

zeylina

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2012
86
13
298
34
Evet kızceğizler, tatlı bayanlar, sevimli hanımlar. :)

Saçlarıma yıllardır uygulamadığım kür, maske, yağ, karışım vs. kalmadı. Ama ne dökülmesine, ne sağlıklı görünmesine, ne çoğalmasına ne de deli gibi uzamasına bir çare olmadı... En allengirlisinden en basitine kadar akla gelebilecek her yöntemi denedim de bana mısın demedi şu saçlar.

Yaklaşık 1 yıldır saçıma farklı bir yöntem uyguluyorum ve çevremdeki herkese de aynı yöntemi söylüyorum. Saçlarım 1 yıl öncesine göre çok sağlıklı şuanda, üstelik yeni ve sağlıklı saçlarımda dökülenlerin yerini almaya başladı bile...

Formül şu: Bir kutu şampuana 8 ila 10 adet arası doğum kontrol hapını ezerek (Bildiğiniz ezmeniz gerekiyor toz haline getirmelisiniz yani. Ben sarımsak dövdüğüm bir havanı feda ederek o havanda yapıyorum bu işlemi.) karıştırıyoruz. Ve aynı şampuana 2 adet bepanten ampül karıştırıp düzenli olarak bu şampuanı kullanıyoruz. Ancak her banyoda şampuan şişesini 1 kez sallamanızı -karıştırmanızı - öneririm. Doğum kontrol hapı + Bepanten ikilisini aynı şekilde saç kreminize de uygulayabilirsiniz.

Ben hep şampuanda hem de kremde bu karışımı yaptım ve kullanıyorum. 1 -2 ay içerisinde (Düzenli kullanımlarda) aradaki farkı göreceksiniz. Saçlarınız hem çok sağlıklı görünecek hem de çoğalacak...

Hem çok basit hem de çok etkili bir yöntem uygulamanızı tavsiye ederim... :)

cnm doğum kontrol hapı demişşin hiç duymadım böyle bişey bi zararı olmasın yada etkisi kesinmi ki )

doğm kontrl hapının mantığı ney acaba:26:hormonları etkiliyor olması mıki:26:
nerden duydunuz bunu merak ettim

doğm kontrl hapının mantığı ney acaba:26:hormonları etkiliyor olması mıki:26:
nerden duydunuz bunu merak ettim

Simdi kullaniliyomu blmiorm ama onceden dogum kontrol hapi bitkilerin saglikli acmasinda bitkileri costrmak icn kullaniliyomus :) bnde bayadr dogm kontrol hapiylaa e vitamini ampulunu sampuandaa ezip kullaniuodum kulak memmde olan sacim omzuma gldi ama su siralar kullanamiyorm sanki saclarm dokuluyo gibi geldi bana ayricada kullanrken basinizi assagi egerek durulayin yani vucudunuza degdrmeden durulayin cnku killanma yapabliyo dye duydum :)

bende yapıyorum aynı şeyi bi süredir evet çabuk uzatıp dolgunlaştırıyo fakat bırakınca etkisi ne olur bilemiyorum

Merhaba kızlar benim bi mümessil arkadaşım kullanıyor erkek kendisi saç renginde parlaklık yaratıyo gercektende uzatıyo bu akşam ben de başlıycam suan saçlarım çok kısa kuaför değil kasaptı resmen keçi gibi yaptı beni fotolarım var uzasın hepsiciğini yükleyeceğim bekleyin beni anacığım

Çam terebentin uzatıyor. Ama bazı bünyelerde kuruluk ve buna bağlı kepeklenme yapıyor. Benim uyguladığım uzatan tek formüldü.

Saclarinin fotografini koysan canim?

Saçlarımın resmini hiç çekmedim :) Ben 1 - 2 yıldır kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim. Şuan 2 aylık bir bebeğim var emziriyorum ama hala daha bu şekilde kullanıyorum hiçbir zararı yok. Direk hap olarak almıyorsun sonuçta. Kafana sürüyorsun yıkıyorsun o kadar. Ama size saçlarımın resmini de çekip göndereyim bir ara.

VALLAHİ SÜPER OLUR RESİM BENİM ŞUAN KISA BENİMDE KIZIM VAR 6 AYLIK EMİYO İÇİMİ RAHATLATTIN BENDE DÜN BENDE BASLADIM ECZACI KALFASI OLMAMA RAGMEN BEBEK OLUNCA İSTER İSTEMEZ İÇİNDE Bİ KUŞKU OLUYO

Kadınlar hamileyken ve çocukları doğduktan sonra birçok şeyden kendilerini mahrum bırakıyorlar ben buna karşıyım. Ben sigara, alkol vb. maddeler dışında hiçbir şeyden mahrum bırakmadım kendimi. Hamileyken saçlarımı boyamayı çok istedim ama eşim müsaade etmedi; bebeğim doğduktan 2 hafta sonra boyadım hemen bende. Tabikii bazı şeylere dikkat edilmesi gerekiyor fakat çok sağlıklı bir ortamda yaşamıyoruz. Yediğimiz içtiğimiz kullandığımız birçok şey doğal değil; bu nedenle birşeylerden kendimi kısıtlamayı doğru bulmuyorum.

Çocuğum Allah'a şükür sağlıklı ve normal bir çocuk.

Hamileykende bu formülü kullandım ben. Rahatlıkla kullanabilirsiniz dediğim gibi hiçbir zararı yok. Eşime bu akşam saçlarımın fotoğrafını çektireyim atacağım fotoğrafımı da :)

aslında çok haklısın yediklerimiz içtiklerimiz yaşadığımız ortam hiç iç açıcı değil şuan içimden kendim için bişey yapmak gelmiyor saçlarımı çok kötü kesti kuaför değil mübarek kasaptı sanki Bu a rada bebiş ne kadar adı ne kuzucuğun resim atarsan beni çok memnun olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…