• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum kontrol hapı sonrasinda

lilyumkokusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
189
163
53
Merhabalar, umarım başlığı dogru yere acmisimdir.

1,5 senedir dogum kontrol hapı kullanıyordum. pek bir yan etki görmedim. sadece bazen ara kanama yapıyordu. gecen ay son paketi kullandım. ama bebek istemiyoruz simdilik, esim korunmaya devam etti. bu ay persembe günü adet olmam gerekiyordu. salı gününden persembeye kadar kahverengi lekelenme oldu. hani adet biterken gelir ya, çamur gibi, ondan.
dünden beri de hic gelen giden yok. zaten karin ağrısı vs hic bi sey yok. dun gebelik testi yaptım, negatif çıktı. yine de içime kurt duştu. Allah herkese istediği zamanda versin insallah.

gelelim soruma: benim gibi uzun sure hap kullanıp bırakanlarda boyle seyler oldu mu diye danışmak istedim. bir de gebelik testinden 8 gun önce olmustu iliski. sonuc dogru mudur sizce?

Ben kullandım uzun süre ama bıraktıktan sonra sadece adetim biraz gecikti okadar sizin söyledeğiniz şeyleri yaşamadım

6 sene kullanip biraktigim ay hamile kalmistim, o yuzden duzenimi bozdu mu bikemiyorum... bikac gun bekleyip tekrar test yapin hap kullanimindan sonra hamile kalma riski cok yukseliyor.

Merhabalar, umarım başlığı dogru yere acmisimdir.

1,5 senedir dogum kontrol hapı kullanıyordum. pek bir yan etki görmedim. sadece bazen ara kanama yapıyordu. gecen ay son paketi kullandım. ama bebek istemiyoruz simdilik, esim korunmaya devam etti. bu ay persembe günü adet olmam gerekiyordu. salı gününden persembeye kadar kahverengi lekelenme oldu. hani adet biterken gelir ya, çamur gibi, ondan.
dünden beri de hic gelen giden yok. zaten karin ağrısı vs hic bi sey yok. dun gebelik testi yaptım, negatif çıktı. yine de içime kurt duştu. Allah herkese istediği zamanda versin insallah.

gelelim soruma: benim gibi uzun sure hap kullanıp bırakanlarda boyle seyler oldu mu diye danışmak istedim. bir de gebelik testinden 8 gun önce olmustu iliski. sonuc dogru mudur sizce?

bi kadın dogum dr ile gorusseniz daha iyi cevap alirsiniz ama bıraktığım ilk ay 39. gun adet olmustum

cevaplar icin cok teşekkürler. en iyisi biraz daha beklemek sanirim. bi hafta icinde olmazsam doktora görünürüm. iyi aksamlar.

Back