Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi inş bende bırakalı 4ay oldu ama bile yokben 10 ay kullandım ve bırakalı 1 yıl oldu. tabi o arada yinede korunmuştuk. 2 aydırda hamile kalmakla uğraşıyoruz. o yüzden bi tecrübem yok henüz.. gün içerisinde konuyu görüp tecrübeli arkadaşlar tecrübelerini paylaşıcaklardır
Merhaba ben 2 yıl kullandım sonra bıraktım. Yaklaşık 1 yıl kadar da eşim korundu. Kasıtlı bıraktım ben hapı, hamilelik düşünmeden önce vücudum kendi dengesine kavuşsun diye. Niyetlendiğimizin 2 . ayında da hamile kaldım ve şuan 23 haftalık hamileyim :) Allah inşallah sana da nasip etsin tez zamandaMrb anneler ve anne adayları doğum kontrol hapı bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba..??
Merhaba ben 2 yıl kullandım sonra bıraktım. Yaklaşık 1 yıl kadar da eşim korundu. Kasıtlı bıraktım ben hapı, hamilelik düşünmeden önce vücudum kendi dengesine kavuşsun diye. Niyetlendiğimizin 2 . ayında da hamile kaldım ve şuan 23 haftalık hamileyim :) Allah inşallah sana da nasip etsin tez zamanda
Neden olmasın inşallah Allah fazla aratmadan size de nasip eder. Çok güzel bir duydu anne adayı bile olmak..Ayy hadi inşallah.. sayısal olarak benzerlik var bizde.. hap sonrası 1 yıl erkeğin korunması ve bırakınca 2. ayda hamile kalmak.. tamda 2 aydır istiyorum.. içimden bi ses işaret bunlar dedi :)
Cnm genelde bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalınıyor beb kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım öyle kaldıHadi inş bende bırakalı 4ay oldu ama bile yok
Çok teşekkür ederim nasip bakalımCnm genelde bıraktıktan 6 ay sonra hamile kalınıyor beb kullanmadım ama kullanan arkadaşlarım öyle kaldı
Bende 1buçuk yıl kullandım bakalım nasip teşekkür ederimMerhaba ben 2 yıl kullandım sonra bıraktım. Yaklaşık 1 yıl kadar da eşim korundu. Kasıtlı bıraktım ben hapı, hamilelik düşünmeden önce vücudum kendi dengesine kavuşsun diye. Niyetlendiğimizin 2 . ayında da hamile kaldım ve şuan 23 haftalık hamileyim :) Allah inşallah sana da nasip etsin tez zamanda
Aynen öyle cnm Allah gönlüne göre versinÇok teşekkür ederim nasip bakalım
Aminn saolasınn cnmAynen öyle cnm Allah gönlüne göre versin
Merhaba, ben geçtiğimiz ekim ayında başlamıştım doğum kontrol hapına, kasımda da kullandım. Fakat hapı düzenli kullanmama rağmen kasım ayında oğlum tüm engelleri aştı :) Bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hamile kalabilirsiniz. Öyle 3 ay 5 ay sonra gibi bir koruma süresi yok. Ben şu an 26. haftamdayım, Rabbim inşallah size de nasip eder.Mrb anneler ve anne adayları doğum kontrol hapı bıraktıktan ne kadar süre sonra hamile kaldınız acaba..??
Maşallahh ilk deneme başarısız oldu bakalım nasipYaklasik 3 sene kulandim biraktigimin ertesi ay hamile kaldim bunye meselesi bence herkes hapi.birkatikdan sonra cok ugrasirsin.dediler kismet herhalde hemen.kaldim
Aminnn inş kan testi yaptırdım3.59 çıktı hamile klamadım malesefMerhaba, ben geçtiğimiz ekim ayında başlamıştım doğum kontrol hapına, kasımda da kullandım. Fakat hapı düzenli kullanmama rağmen kasım ayında oğlum tüm engelleri aştı :) Bildiğim kadarıyla doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hamile kalabilirsiniz. Öyle 3 ay 5 ay sonra gibi bir koruma süresi yok. Ben şu an 26. haftamdayım, Rabbim inşallah size de nasip eder.