• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı sonrası yumurtlama problemi

havvam87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
229
1
66
İstanbul
arkadaşlarım günaydın hepinize.ben pcos olduğumu,klomenle tedavi gördüğümü ve şuan adet olduğumu söylemiştim.dün adetliyken kontrole gittim,malum yumurtam tedavide kist olmuştu.o kaybolmuş ve bu gittiğim kadındoğumcu sen pcos değilsin,hormonların normal,ultrason görüntün,bugüne kadarki tüm adetlerin normal,zaten olamazsın dedi.ŞOKKKKKKKKK...bu tedavi,metformin hepsi boşuna mı?bi de dediki,ben 2.5 yıl yazz doğumkontrol hapı kullanmıştım,hapı bırakınca ilk bikaç ay yumurtlama problemi olur ve düzelir seninki muhtemelen hapın yaptığı dedi ve düzelecek akışına bırak dedi,inanabiliyomusunuz?bu durumu yaşamış olan varmı,yani hap sonrası bikaç ay yumurtlayamayan?sevgiler hepinize,iyiki varsınız:)

Benim böyle bir sorunum olmadı ama haptan sonra 6 ay kadar hormonların düzene girmesi gerektiğini duymuştum...

Merhaba,
ben 6 sene aralıksız doğum kontrol hapı kullandım ve hiç bir sorun olmadı. Abcıadem Bakırköy hastanesinde Melih bey' e gitmeni tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back