Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben 5 ay kullandım bıraktığımızda zaten regl oluyoruz ya oldu bitti bir daha kullanmadım 1 ay da geri çekilmeyle korundum sonra korunmadım ve o zaman gebe kaldım
Ben 5 ay kullandım bıraktığımızda zaten regl oluyoruz ya oldu bitti bir daha kullanmadım 1 ay da geri çekilmeyle korundum sonra korunmadım ve o zaman gebe kaldım
Bir şey sorabilir miyim size merhaba
Bende 6 aydır kullanıyorum,ilişkim 29 aralıktaydı.Onun üstüne 2 kez regl oldum, ilaca 7 günlük ara verdiğimde
Regl oluyorsa gebelik olmaz değil mi
Bir şey sorabilir miyim size merhaba
Bende 6 aydır kullanıyorum,ilişkim 29 aralıktaydı.Onun üstüne 2 kez regl oldum, ilaca 7 günlük ara verdiğimde
Regl oluyorsa gebelik olmaz değil mi
Bende 7 yıldır kullanıyordum. Regl kesmişti rahim duvarını incelttiği için doktor bazı bünyelerde yapabilir normal demişti. 2 buçuk ay önce gebelik düşündüğüm için bıraktım 2. Regl oluşum o yüzden merak ettim de teşekkürler