doğum kontrol hapı sonrası düzensizlik

ayselgitbasimdan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
104
1
96
Kırıkkale
Mrb arkadaşlar bilgisi ve tecrübesi olanların yorumlarını bekliyorum; ben adet düzensizliği sebebiyle dr a gittim polikistik over teşhisi konuldu, 6 ay kadar diane-35 kullandım, kullandığım süre içinde adetlerim gayet düzenliydi, ama geçen ay haplar bitti ve dr a tekrar kontrole gittim herşeyin normale döndüğünü ve hapı bırakmamı söyledi ama düzensizlik aynen devam ediyo:1no2: adetim 12 gün gecikti yine mlsf, sizce ne yapmalıyım? Bi de çok stresli bi dönem geçirdim onun da çok etkisi olduğunu düşünüyorum, acaba farlutal falan mı alsam ya da ne yapsam bilmiyorum ki, bu durum da beni ayrıca strese sokuyomafoldumben

bekle bence biraz ben doktora girriğimde 2 aydır adet olmıyorum dediğimde 2 ya bişi değil demişti pko da stresli olmamak çok önemli stese girmemeye çalıs

Hayır ilaç kullanmadan önce 6 ay adet olamdığımda oldu o ayrı; ama ilaç kullanmama rağmen hiçbi değişiklik olmamasına üzülüyorumbenneyaptımki, demekki bu diane-35 falan sadece kullanıldığı sırada işe yarıyo, bırakınca bütün sorunlar devam ediyo mlsf

ben de 3 ay kullandım o hapı ,aynı şekilde ben de adet olamadım 1 aya yakın bekleyip farlutal almıştım.stresten olmuyo canım yaa takma dicem ama takmadan da olmuyor işte.ben soğan suyu içtim faydası oldu hem adeti düzene sokuyo hem de polikistleri yok ediyo tavsiye ederim.Allah şifa versin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…