• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

doğum kontrol hapı sonrası adet gecikmesi

cereNazli

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
92
2
6
Ankara
Merhaba herkese, 6 ay boyunca diane 35 doğum kontrol hapı kullandım hormon tedavisi için. En son geçen ay son kutudan sonra adet oldum bu ay henüz adet gormedim 8 gün önce olmam gerekiyordu. Hap biraktiktan sonra bu durumu yaşayan var mi ?

ahh bnm derdimm oyle cookki hem vajinusmus hastasiyim hen hipotroid hem kiloluyum hem diyabetim var. adetlerim durmak bitmek bilmiyo dogum kntol hapindan korkuyorum kullanamiyorum sasirdim napcami yaarabbim :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ahh bnm derdimm oyle cookki hem vajinusmus hastasiyim hen hipotroid hem kiloluyum hem diyabetim var. adetlerim durmak bitmek bilmiyo dogum kntol hapindan korkuyorum kullanamiyorum sasirdim napcami yaarabbim :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Doğum kontrol hapı bende herhangi bir yan etki yapmadı kullanirken hersey iyiydi ama birakinca adetim gecikti. Hormon tedavisi icin kullandim fakat pek ise yaramiyomus sanirim birakinca hersey eski haline dönüyomus. Doktora danismadan baslamayin ama kanamayi ve ağrıyı azalttığı soyleniyor, benim kanamam normalde de az ağrım da olmuyodu o yuzden pek değişiklik olmadi o konuda :)

Merhabalar, yasmini adetim bitiminden 1 hafta sonra almaya başladım bu yanlışmış fakat ben yine de kullanmaya devam ettim. Bu dönemde eşimle prezervatif ve geri çekilme yöntemi kullandık ek önlem olarak. Şimdi ise adetim 1 hafta gecikti ve 1. Gün kahve yoğun akıntı 2. Gün kanamadan sonra kesildi. Bu durum normal mi ? Ne yapmalıyım ? Cevabınızı bekliyorum.

Back