iyi akşamlar,
doğum kontrol hapını bırakalı 6 ay oluyor ama hala adet düzensizliği yaşıyorum, bir hemşireye danışmıştım ilk zamanlar olur demişti ama 6 ay geçmiş olması artık can sıkıcı olmaya başladı. Bu durumu yaşayan var mı?
iyi akşamlar,
doğum kontrol hapını bırakalı 6 ay oluyor ama hala adet düzensizliği yaşıyorum, bir hemşireye danışmıştım ilk zamanlar olur demişti ama 6 ay geçmiş olması artık can sıkıcı olmaya başladı. Bu durumu yaşayan var mı?
iyi akşamlar,
doktorlar genellikle adeti düzenlesin diye veriyorlar doğum kontrol hapını sizin düzensizliğin sebebi hap değildir başka bir sebebi vardır benimde olmuştu ama yapılan testlerde prolaktin hormonun yükseldiği için bozulmuştu adet düzenim tekrardan doktora başvurup hormon tahlilerinizi tekrar yaptırın
doktorlar genellikle adeti düzenlesin diye veriyorlar doğum kontrol hapını sizin düzensizliğin sebebi hap değildir başka bir sebebi vardır benimde olmuştu ama yapılan testlerde prolaktin hormonun yükseldiği için bozulmuştu adet düzenim tekrardan doktora başvurup hormon tahlilerinizi tekrar yaptırın
iyi akşamlar,
bende aynı durumdayım.hapı bırakalı 9ay oluyor adetlerim hala düzensiz.hatta bu ay adet görmedim.hapı kullanmadan önce böyle bi sorunumda yoktu anlamadım bu işi?bi fayda bulursan paylaşırsan sevinirim
iyi akşamlar,
Mrb.cnm bende dogum kontrol kullandim ama bana pko var dediler adetlerimde cok duzensizdi duzene girsin diye vermislerdi 6 ay kullandim cocuk istedigim icin biraktim ve biraktiktan sonra duzensizligim hala devam ediyor
Arkadaslar merhaba, anca girebiledim nete, cevap yazan herkese teşekkür ederim. Bir hemsireye danistim ben de. Bu durumun normal oldugunu, düzene girebilmesi icin 6ay ile 1 yil geçmesi gerektigini söyledi. Su an biraz daha normal seviyede 40 gunden 34e dustu bu ay bakalım nasil olacak.. bu dertten muzdarip olan herkese şifa diliyorum, cok zor
cevap verirken doğum kontrol hapının adeti düzenşediğini yazmıilar evet orası doğru da sen bıraktıktan sonra demişsin zaten benimde 3 ay kadar oldu bırakalı son adetimden sonra lekelenme oldu doktora gittim rahimde sıkıntı yok tüm değerlerim kan hormon vs normal ilaç verdi enfeksiyon olabilir diye şimdi tekrar adet oldum resmen kanamam başladı 17 gündür bunla uğraşıyorum şimdi tuttu tekrar doğum kontrol hapı verdi hiç kullanmak istemiyorum çocuk istediğimden bırakmıştım çok dertliyim sanırım