• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dogum kontrol hapi ,sogan kuru pko.

cheryblossommm

Guru
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2.958
2.041
398
30
Selam arkadaşlar ,pkoyum gebelik istiyorum fakat 5 cm lik bi kıstım var doktor bu engel oluyordur deyip doğum kontrol hapı verdi ismi qlairista. Kullandım bitti fakat ben adet olmadım.prospektuste 2 gün sonra olursunuz diyordu.3. Günündeyim . Bu ay soğan kuru de yapmıştım.hala adet olmadım.cildiricam ya.:(

Selam arkadaşlar ,pkoyum gebelik istiyorum fakat 5 cm lik bi kıstım var doktor bu engel oluyordur deyip doğum kontrol hapı verdi ismi qlairista. Kullandım bitti fakat ben adet olmadım.prospektuste 2 gün sonra olursunuz diyordu.3. Günündeyim . Bu ay soğan kuru de yapmıştım.hala adet olmadım.cildiricam ya.:KK43:
Bende pkoluyum evlenince ogrendım. 15.ayımda su an hamıleyım 6haftalık.
Üstelık Dr ilk gıttıgımde Yumurta kıstım oldugunu regl olursam dokulecegını olmazsam dogum la atabileceğimi soyledı birde kan testi istedi baktık hamıleyım. Ve bugune kadar hıcbır tedavi gormedım dene dedıler sureklı ilişkiye devam dedıler. Sadece regl olmadığım zaman tarlusal yazdı bır kere o kadar. Bence cok düşünme cok stres yapma bunlar her vucutta olan kistler ve pko yada dıger kist olunca olmayacak diye birsey yok. Birde Dr unu ıyı sec.
İnşaallah hayırlısıyla gonlune gore olsun hersey

Bende pkoluyum evlenince ogrendım. 15.ayımda su an hamıleyım 6haftalık.
Üstelık Dr ilk gıttıgımde Yumurta kıstım oldugunu regl olursam dokulecegını olmazsam dogum la atabileceğimi soyledı birde kan testi istedi baktık hamıleyım. Ve bugune kadar hıcbır tedavi gormedım dene dedıler sureklı ilişkiye devam dedıler. Sadece regl olmadığım zaman tarlusal yazdı bır kere o kadar. Bence cok düşünme cok stres yapma bunlar her vucutta olan kistler ve pko yada dıger kist olunca olmayacak diye birsey yok. Birde Dr unu ıyı sec.
İnşaallah hayırlısıyla gonlune gore olsun hersey
Kıstım 5 cm.onceligimiz onu eritmek olsun dedi.
Doktorum da şuan iyi gibi geliyor ama umarım iyidir ya.Allah bağışlasın sizinkini de :)

Kıstım 5 cm.onceligimiz onu eritmek olsun dedi.
Doktorum da şuan iyi gibi geliyor ama umarım iyidir ya.Allah bağışlasın sizinkini de :)
Tesekkürler inşaallah 🙏 benımkınede sanırım o civarda demıstı. Bence hıc sorun etme regl ile bile dokuluyorkar. ☺️ Hatta bak benım gb hamıle bıle kalabiliyorsun. Kendını kasma bence bak vucudun pkolusun kıstlısın vs her kosulda bıle neler uretıyor😉 bebiş neden olmasınki. Allah gonlune gore versin.

Selam arkadaşlar ,pkoyum gebelik istiyorum fakat 5 cm lik bi kıstım var doktor bu engel oluyordur deyip doğum kontrol hapı verdi ismi qlairista. Kullandım bitti fakat ben adet olmadım.prospektuste 2 gün sonra olursunuz diyordu.3. Günündeyim . Bu ay soğan kuru de yapmıştım.hala adet olmadım.cildiricam ya.:KK43:
Aynen valla bende bende de pko var 2 aydır adet olamadım ot yemekten midem bulanıyor artıkk🙄

Tesekkürler inşaallah 🙏 benımkınede sanırım o civarda demıstı. Bence hıc sorun etme regl ile bile dokuluyorkar. ☺ Hatta bak benım gb hamıle bıle kalabiliyorsun. Kendını kasma bence bak vucudun pkolusun kıstlısın vs her kosulda bıle neler uretıyor😉 bebiş neden olmasınki. Allah gonlune gore versin.
Sogan kuru bile içtim bu ay zorlana zorlana.Rabbim hayırlı etsin.milletin sormasindan usandım artık.

Valla kızlar hıcbır tedavı uygulamadır sadece fıtıl dısında oda akıntı oluşmuştu ıkı kez ilk kullandıgımda degıl ıkıncı kullandıktan sonra oldu bence etkisi oldu gb bana. Mevsim gecısı oluyordum fıtıl vermıstı enfeksiyon vs temızledıyse olmuş olabilirim.
İnşaallah bu mubarek gunde duam sızın gb isteyen tum anne adaylarına Rabbım tez zamanda evlat nasip etsin 🙏bekleyin inşaallah olacak🙂

Back