Sivilceli Ciltler Dogum kontrol hapı sivilce

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
Kızlar 2 aydır dogum kontrol hapı kullanıyorum. Yüzümün her yerinde minik minik sivilce var. Acaba haptan olabilir mi

ben kullanmaya başlayalı 1 hafta oldu ilk kez kullanıyorum bende de küçük küçük sivilceler çıktı geçirdiği söyleniyordu ama bünyeye göre değişiklik gösteriyor sanırım

Bende de var baya da ınsallah gecer ya
inşallahh canım şey sorucaktım sen 2 aydır kullanıyormuşsun belki sen de yaşamışsındır ilk kez kullandığım için endişelendim adetim biteli daha 4 gün oldu ama hapın yan etkisi mi bilmiyorum silince peçeteye gelecek kadar kahverengi lekelenmem var göğüslerim hassaslaştı belim ağrıyor sanki tekrardan adet olacakmış gibi sende de bu yan etkileri yapmış mıydı?

inşallahh canım şey sorucaktım sen 2 aydır kullanıyormuşsun belki sen de yaşamışsındır ilk kez kullandığım için endişelendim adetim biteli daha 4 gün oldu ama hapın yan etkisi mi bilmiyorum silince peçeteye gelecek kadar kahverengi lekelenmem var göğüslerim hassaslaştı belim ağrıyor sanki tekrardan adet olacakmış gibi sende de bu yan etkileri yapmış mıydı?
Bende lekelenme olmadı ama bende de adet olcak gıbı kasık agrısı oldu..şuan olmuyor canım

X