Sivilceli Ciltler DOĞUM KONTROL HAPI SİVİLCE YAPTI :((((((

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

J3ysc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2016
20
4
28
Kızlar selamlar herkese.. Ben şiddetli kist ağrıları yüzünden yazz adlı doğum kontrol hapını kullanıyorum başlayalı henüz 2 hafta oldu fakat yüzümde nerdeyse çıban büyüklüğünde sivilceler çıkmaya başladı şu an yaklaşık 10 12 tane sivilcem var ve hepsi haptan sonra çıktı uç vermiyorlar hatta sıkmamama rağmen kendi kendilerine morarıp su topluyorlar.. normalde çok yağlı ve kusurlu sayılan bir cildim var yani çok fazla sivilcem çıkmaz ama çıkanlarda hep iz bırakır genelde ve iltihaplı sivilceler olur. Regli zamanlarımda çıkarlardı genelde. Ama doğum kontrolün sivilce tedavisi için de kullanıldığını duymuştum, bu durum normal mi sizce.. aranızda benim gibi ters etki yaşayıpta sivilcesi çıkan var mı??? Cildim çok fena şu an her an yenisi çıkıyor :KK43:

Benim ablamda da olmuştu aynısı cildi önce kusmuştu sonra düzelmeye başlamıştı sen yüne de doktordan bilgi al canım geçmiş olsun

once kusturur sonra duzenler bu tip ilaclar. sabredin derim. yuzunuze degen her urun yagsiz su bazli olsun. dogal yaglari yuzunuze surmeyin. hindistan cevizi yagi vs direkt boyle sivilce yapar bende de benzer cilt var.
yastik kilifini iki gune bir degistirin. havlunuzu her gun degistirin. bol su icin. ellemeyin. sıksanizda cikmazlar. uyurken, uyaninca mutlaka temizleyin cildi. alkollu tonikleri vs de uzak tutun. saciniz teninize degiyorsa mutlaka temiz olsun. cildi yaglandiriyor o da.

once kusturur sonra duzenler bu tip ilaclar. sabredin derim. yuzunuze degen her urun yagsiz su bazli olsun. dogal yaglari yuzunuze surmeyin. hindistan cevizi yagi vs direkt boyle sivilce yapar bende de benzer cilt var.
yastik kilifini iki gune bir degistirin. havlunuzu her gun degistirin. bol su icin. ellemeyin. sıksanizda cikmazlar. uyurken, uyaninca mutlaka temizleyin cildi. alkollu tonikleri vs de uzak tutun. saciniz teninize degiyorsa mutlaka temiz olsun. cildi yaglandiriyor o da.
teşekkür ederim tavsiyeleriniz için öncelikle :) ilacı çok uzun süre kullanmayacagim çok fazla yan etki yaşıyorum çünkü ve bırakınca geçmezse diye korkuyorum biraz... dediklerinize dikkat edeceğim sağolun tekrardan :)

X