S silassing Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2016 68 8 30 Ağustos 2016 Konu Sahibi silassing #1 Kızlar dogum kontrol hapi sampuana karıstırıldıgında saç uzatıyor diyolar dogru mu ve yan etkileri varmı kıllanma yapıyor vücuda diyolar? deneyen varmı?
Kızlar dogum kontrol hapi sampuana karıstırıldıgında saç uzatıyor diyolar dogru mu ve yan etkileri varmı kıllanma yapıyor vücuda diyolar? deneyen varmı?
M Mervee_ Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2016 1 0 3 Ekim 2016 Konu Sahibi silassing #3 Evet saç uzattığı doğru şahsen ben kullandım ve faydasını gördüm.
Elifela41 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ekim 2016 10 9 32 4 Kasım 2016 Konu Sahibi silassing #4 Ben denedim bir faydasini gormedimm . Sanirim kisiden kisiye degisiyor . Bu ara favorim #çamterabentin
Ben denedim bir faydasini gormedimm . Sanirim kisiden kisiye degisiyor . Bu ara favorim #çamterabentin
Kova hatunu ✔creativity Pro Üye 4 Mayıs 2011 24.326 45.721 4 Kasım 2016 Konu Sahibi silassing #5 Uzatmanın dışında resmen kuaförden yeni çıkmış saçlar gibi bakımlı :))) ama bırakınca dehşet dökülme oldy bende....yasmin kullanmıştım
Uzatmanın dışında resmen kuaförden yeni çıkmış saçlar gibi bakımlı :))) ama bırakınca dehşet dökülme oldy bende....yasmin kullanmıştım