Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Doğum kontrol hapı saç dökülmesine neden olur mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ateş böcüğü
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
A

ateş böcüğü

Ziyaretçi
kızlar doğum kontrol hapı kullanmak saç dökülmesine neden olur die bişi duydum.ben adet düzensizliği için kullanıyorum we gerçekten de fena dökülüo başladıımdan beri.bu konuda bilgisi olan biri warsa hakikaten saç döküp dökmediini söleyebilir mi

canım bende kullanıyorrum hap ama saç dökülmesi falan yapmıyo, bu aralar fazla
dökülüyo ama oda mevsim değişmesinden oluyo bu mevsimde baya dökülür
benim saçlarım, 2 yıldır kullanıyorum hapı hiç yan etkisi olmadı ben desolette
kullanıyorum:)

bende yasmin kullanıorum canım bende dökülmeyi mevsim deişikliine bağlamıştım ama bi yerde böle bişi okudum haptaki östrojen saç dökülmesi yapıo die...endişelendm birden

merhaba cnm bende 2 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum doğum kontrol hapını bende saç dökülmesi yapmadı hiç

kızlar ben de kullanıyorum iki senedir ama saçlarım hala gür, ayrıca size uyguladığım birşey söyleyeyim, bi tane doğum kontrol hapını ezip şampuanınıza atın ve çalkalayın saçlarınıza faydası olduğunu göreceksiniz:lepi:

en iyi hap ginera bu konuda diğer hapların yaptığı hiçbir yan etkiyi yapmıyor

canım dogum kontrol hapındakı ostorojen aksıne saça faydalıdır. erkeklerdeki dökülmenin buyuk sebebide vucutlarında ostorejenın az oldugundandır. vucudunda ne kadar çok ostorojen hormonu varsa o kadar ıyı olur saçın. ben en azından oyle bılıyorum. saçın buyuk olasılık mevsımsel dökülmede şuanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…