• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı önerisi olan???

ceyo3586

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
17
2
36
İzmir
sevgili arkadaşlar regl oldum olalı hep düzensiz geldi. bu sebeple 6 yıl doğum kontrol hapı kullandım ancak çok yan etkileri oldu. diane35 ve yasmin kullandım ve 15 kilo aldım. ayrıca regl olmama yakın davul gibi şişiyordum. ancak regl olduktan sonra eski halime dönüyordum. 3-4 yıl evvel en sonunda bıraktım ilacı. zoraki 8 kilo verdim ama hala regl düzensizliği yaşıyorum. maalesef pes ediyorum tekrar doktora gideceğim. ancak yeni doğum kontrol haplarının çıktığını ve kilo aldırmadıklarını öğrendim. hata zayıflatıyormuş bile. sizden ricam durumu benim gibi olan varsa ve kilo aldırmayan doğum kontrol hapı kullanıyorsanız isimlerini yazabilir misiniz.

En zararsız olanı yasmin tatlım bende 1 yıl kullandım ama kilo alman için birşey diyemicem

9 yıl Yasmin kullandım ama belli süre sonra vücut bağışıklık kazandığı için değiştirilmesi gerekiyormuş 3 aydır Diane35 kullanıyorum. Zayıflıktan öleceğim, en büyük problemim kilo alamamak, herkese kilo aldıran hap bende hiçbir etki yapmadı. Kilo kısmı bünyeyle alakalı kanımca ilacın markasıyla alakası olduğunu sanmıyorum. En az yan etkisi olan Yasmin'dir bana kalırsa.

Canım 2 buçuk yıl yazz24+4 kullandım ne tüy ne de kilo hiç bir yan etki görmedim hatta ödem söktürdüğü yazıyordu klavuzda.Buyüzden gram almadan kilomu korudum 50 olarak.Ama bıraktıktan sonra 2 kilo aldım yani kullanırken hiç sıkıntı vermedi

Back