Doğum kontrol hapı öldürdü

hatta bi tanesinde daha da ağır şeyler yazoıyodu ama o zaman neden çok zararsız diye reklamı yapılıyo, peynir ekmek gibi yazılıyo reçeteye falan..
bende yıllardır kullanıyorum sık görülen yan etkilerini bile yaşamadım çok şükür ama malesef ğekte masum bir yöntem değil. zaten kadın korunma yöntemlerinin hepsi hormon içerdiğinden hiçbiri masum değil. benim kullandığım ilacın yan etkiler kısmı zaten prostektüsün 4 te 3 ü ve içinde direk bu yazıyor.
• Dolaşım bozuklukları:
Epidemiyolojik çalışmalar, kombine oral kontraseptif kullanımıyla miyokard enfarktüsü, inme, derin ven trombozu ve akciğer embolisi gibi arteriyel ve venöz trombotik ve tromboembolik hastalıkların risk artışı arasında bir ilişki bulunduğunu belirtmektedirler. Bu olaylar ender olarak ortaya çıkmaktadır.

Hiç bir hapın masumiyetine inanmıyorum.
Ağrıdan ağlayacak hale gelip, yerlerde kıvranıyorsam ancak alıyorum.

Yazık gencecik ne kadar da güzelmiş.

Hiç bir hapın masumiyetine inanmıyorum.
Ağrıdan ağlayacak hale gelip, yerlerde kıvranıyorsam ancak alıyorum.

Yazık gencecik ne kadar da güzelmiş.
zaten hiçbir hap masum değil. butün ilaçlar "yararı zararından fazladır" diye ruhsat alıyor.

hatta bi tanesinde daha da ağır şeyler yazoıyodu ama o zaman neden çok zararsız diye reklamı yapılıyo, peynir ekmek gibi yazılıyo reçeteye falan..
sağlık ocaklarında reçetesiz dağıtılıyor ayrıca ama işte en ufak bir ağrı kesiciye karşı alerji bile öldürebilir ki.. hepsi kimyasal sonuçta. günde yarım paket ve fazlası sigara içenlerin kullanmaması gerekiyormuş bu yöntemi

her ilacın yan etkisi vardır.
doğum kontrol haplarının da var tabi ki.
tromboz ve emboli görülebilecek yan etkisidir, zaten pıhtılaşma bozukluğunda kontraendike.
ama her doğum kontrol hapı kullanacak olana da tromboz paneli filan bakılmaz yani.
ayrıca doğum kontrol haplarının özellikle over ca riskini azalttığı gösterilniştir.

ezbere ilaç yazıyorlar ailesinde kalp damar sorunu olan ve yumurta rezervi yeterli olmayan kadınların asla kullanmaması gerekir, meme kanserinden koruyomuşta bilmem ne, genetik yatkınlığıma göre 6 ay ya da 1 yılda bir tarama yaptırarak evde kendimizi kontrol ederek de koruyabiliriz ilaca ne gerek var

basit bir ağrı kesicinin bile zararı var, ama az ama çok, bu zarar karaciğer tarafından absorbe edilmeye çalışılıyo, her gün icildigi düşünülürse karaciğere nasıl bir yük düşünün

bir diğer saçma şey şu, ayda atıyorum 15 sefer ilişkiye giriyosun ama kalan 15 günde ilacı içiyosun, saati bile sasmayacak, kondom en güzeli bence, diğer tüm yöntemler kadının hormonları ile oynamak doğasına ters düşmek demek, erkek takar çıkarır kimsenin vücudu zarar görmemiş olur, ama kk da herkesin lateks alerjisi var eşim korunmuyo demenin asortik yolu bu, cidden alerjisi olan çok azdır yeni kondomlar göz önüne alındığında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…