NeeyyyyO kucuk sayıların bizi bulmayacagi ne malum ??
Bende yillardir tampon kullanirim. Fakat 4 yil once şoka grdim resmen kusma ve bayilma yaşadım acilde doktorun dedigi tampon kullaniyor mu olmuş.
Yazlik muhitte oldugum icin doktor sormuştur tabiki..
Birde dogumdan sonra ben kontrol hapida kullanamadim tum yan etkileri baş gösterdi.
Özü; hic bir ilac masum degildir bencede..
Yapar, Anladığım kadarıyla 27.01 sıcak havalarda kullanmış, sıcak havalarda toksik şoka sebep oluyor, birde regl kanaması hafiflediğinde tampon yerine ped kullanımını tavsiye ederler.Neeyyyytampon mu yaptı o şeyleri ay şok oldum bende Suan...
Evet en tatlı müdürem küçük şeyden büyük şeyler çıkabiliyorYapar, Anladığım kadarıyla 27.01 sıcak havalarda kullanmış, sıcak havalarda toksik şoka sebep oluyor, birde regl kanaması hafiflediğinde tampon yerine ped kullanımını tavsiye ederler.
Tampon deyip geçmemek lazım.
Neden haberde hangi firmaya ait hangi ilac oldugu yazilmamis? Ay uykum geldi benim. Ben mi gormedim acaba?
Aynen canım tampon yaptı.. uzunca sure kullanamadim..Neeyyyytampon mu yaptı o şeyleri ay şok oldum bende Suan...
Munemm tabiki yazin.. didimin kör sicagi off kabus gbiydi. Zaten prospektustede yaziyor toksit şok sanirim. Ama hic boyle bisey yasamamistim. Gidiiip geldim diyebilirim..Yapar, Anladığım kadarıyla 27.01 sıcak havalarda kullanmış, sıcak havalarda toksik şoka sebep oluyor, birde regl kanaması hafiflediğinde tampon yerine ped kullanımını tavsiye ederler.
Tampon deyip geçmemek lazım.
Hapın içinde nadir yan etkiler kısmında pıhtıya sebep olabileceği yazıyor zaten. Bacaklarınızda uyuşma vs hissederseniz doktorunuza başvurunda yazıyor.