doğum kontrol hapı nasıl kullanılır?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aybish
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

Aybish

Ziyaretçi
Doktorum yasmin verdi. Adetin ilk günü başla dedi. Bazen reglim akşam başlıyor o da çok az silik bir kan akıyor. Sabahtan normale dönüyor. Ben şimdi bu ilacı az da olsa kan gelir gelmez mi kullanmalıyım yoksa ertesi günü akşamında içsem olur mu?

Bana doktorum adet döneminde kullanmamam gerektiğini söylemişti...

Benim doktorumda yasmin verdi ama adetin 5.günü başlamamı söyledi, 5.günü başladım.

canım bende yasmin kullanıyorum,yaklaşık 1 yıla yakın,dr bana da adetin 1 ve 3.gün arası kullanabilirsin demişti,bende hala kullanıyorum ve çok memnunum...

ya arkadaşlar herkese soruyorum internetten bakıyorum hep değişik şeyler söyleyen var
nisanda düğünüm var doğum kontrol hapına ne zaman başlıcam
kullanan arkadaşlar sizde yan etkileri oldu mu

arkadaşlar bende 1.5 senedir yasmin kullanıyorum bana herhangi kötü bir yan etkisi olmadı ama bünyeden bünyeye değişebilir arkadaşıma kilo yaptı mesela o da bıraktı mide bulantısı yapanda var ama bana bişey olmadı çok memnunum bu yüzden
prospektüsünde şöle yazıyor : Başlangıç: Bir önceki ay hormonal kontraseptif kullanımı yoksa: Tabletler kadının normal siklusunun ilk günü (kanamanın ilk günü) alınmaya başlanmalıdır. 2. ve 5. günler başlanması da kabul edilebilir ancak bu durumda ilk yedi gün için önerilen bariyer yöntemi ilk siklus boyunca kullanılmalıdır.
bana doktorum ilk gün kullanmaya başla demişti bende öyle başladım

kanamanın başladığı gün kullan cnm önemli olan adet görmen kanamanın az ya da çok olması değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…