Hanımlar ben bu soruma bir cevap bulamadım doktoruma da ulaşamıyorum en son çare olarak konu açıyorum belki daha önce kullanan vardır diye. Ben 8 ay sivilce tedavisi gördüm sonra yumurtalıklarımda küçük kistlerin olduğunu ve bunların sivilceyi tetikleyebileceğini öğrendim. bu yüzden doktor bana diğer doğum kontrol haplarından farklı olarak bir tablette 28 tane olan Qlairista adlı d.k hapını verdi. Doğala özdeş bir hap ve hormonel dengeni eşitleyebilir demişti ve bana ''21 gün iç 7gün ara ver'' demişti. ama hap 28 adet
Şimdi ben 28 hapın tamamını 21 günde mi içeceğim? (tuhaf bi soru ama yine de herşeye ihtimal vermek lazım)
yoksa her gün bir hap içerek 21 günde bitirip kalan 7 yi içmeyecek miyim?
Ayrıca son 7 hapın sadece vitamin içerdiğini öğrendim hormon içeren hap 21 tanesiymiş yine de emin olamayarak buraya konu açtım yanlış kullanmak istemiyorum belki daha önce kullanan bir bilen vardır
Şimdi ben 28 hapın tamamını 21 günde mi içeceğim? (tuhaf bi soru ama yine de herşeye ihtimal vermek lazım)
yoksa her gün bir hap içerek 21 günde bitirip kalan 7 yi içmeyecek miyim?
Ayrıca son 7 hapın sadece vitamin içerdiğini öğrendim hormon içeren hap 21 tanesiymiş yine de emin olamayarak buraya konu açtım yanlış kullanmak istemiyorum belki daha önce kullanan bir bilen vardır
Son düzenleme: