doğum kontrol hapı kullanmaya yeni başlayanlar

joven41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2010
209
3
96
Balıkesir
kızlar bana doktor yasmini tavsiye etti ama bikaç gün içtikten sonra bıraktım çok mide bulantısı yaptı.yan etkisi olmayan bir doğum kontrol hapı var mı?tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ben belera kullanıyorum dr. tavsiyesi ile yasminden daha iyiymiş. Yan etkisini görmedim ilk kutu bitmek üzere sadece sanki cildime dokundu gibi tek tük sivilce çıkıyor

yasmin en düşük dozlu haplardan birisidir,ayrıca ilk 3 ay yanetki yaşamanız normal o yüzden 3 ayın geçmesini bekleyin eğer 3 aydanda çok bu sorunları yaşarsanız doktorunuza başvurunuz.a.s

Ben Desolett kullanıyorum.Yasminin 5de biri kadar hormon yüklü bir ilaç.Hiç bir sorunda yaşamadım,aksine kilo vermemede yardımcı oldu.

söylediğiniz hapları araştıracağım.evet kilo aldırmamasıda çok önemli benim için.artı çok narinim yan etki olduğunda anında bırakıyorum ilacı.

şu anda yazz kulanıyorum herkes memnun olduğunu söylüyor ama bende dayanılmaz baş ağrısı yaptı onun dışında bir şikayetim yok kilo verdiğim bile söylenebilir

Bende yazz kullandımmm ama 4.kutusunun ayrısında bıraktım asırı kanama yaptıı adetimin düzeni sastıı en iyisi hap falan kullanmamak...

arkadaşlar ben yasmin kullanıyorum. çikolata kistim vardı ameliyat oldum ve tekrarlamaması için verdi doktor bu ilacı. acaba bu amaçla kullanan var mı aranızda? varsa işe yarıyo mu? çünkü çok korkuyorum tekrarlamasından ve forumda çoğu kişi tekrarlamasından şikayetçi... tekrarlamayanlar da yazarsa biraz umutlanıcam doğrusu...

benim ablam diane 35 kullanıyor çok düşük bir hormana sahip düznli kullandıgında adetleride düzenlenebiliyor... hem düzenliyor hemde kilo aldırma olayı yok eger kullanmak isterseniz bunu öneriyor yinede araştırabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…