- 28 Mart 2009
- 15
- 5
- 34
- Konu Sahibi dumanoldum
arkadaşlar merhaba ben şuan hamileliğimin 12. haftası içindeyim. daha önce de yazdım diye hatırlıyorum. ben hamileliğimin yaklaşık 2. ayına kadar doğum kontrol hapı kullanıyordum. hamileliğimi öğrendiğimde bebeğim 8 hafta 4 günlüktü. ve ilk ayda reglimi oldum. 2. aydan sonra kesildi. 6 7 doktora gittim. ilacın bebeğe zararı olabileceğini sakat olabileceğini ve bunu doğuma kadar anlayamayacaklarını söylediler. ultrasonda bebeğin sağlık durumu çok iyi görünüyor. gelişimi normal down sendromu riski de yok. burun çıkıntısı var ve ense kalınlığı normal. ben önce korktuğum için aldırmayı düşündüm. dün doktora gittik ve bebeğin büyük olduğu için alamayacağını söyledi. hastaneler zaten almıyor. yasal süre dolduğu ve ilacı reçete ile almadığım için. doktor alamayacağını söyleyince açıkçası dünyalar benim oldu. allah biliyo ya hiç istemiyodum. hep bişey olsa alınmasa diye dua ediyodum. fakat bi yandan da çok korkuyorum. bişey olurmu diye. size sormak istediğim başına böyle bir şey gelip bebeğini dünyaya getiren varmı. ve bebeğin durumu nasıl ?