B bogurtlen95 Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2019 4 0 29 22 Mart 2019 Konu Sahibi bogurtlen95 #1 Doğum kontrol hapı kullanlırken dermapen yapılabilr mi daha önce yaptırmış ya da bilgisi olan yazabilir mi ciltte sıkıntı oluyor mu?
Doğum kontrol hapı kullanlırken dermapen yapılabilr mi daha önce yaptırmış ya da bilgisi olan yazabilir mi ciltte sıkıntı oluyor mu?
P pnremr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 26 Kasım 2010 177 5 3 Nisan 2019 Konu Sahibi bogurtlen95 #2 Ben usta öğretici bir Estetisyen olarak eğer yaptırdıysanız mutlaka güneşten çok iyi korumanızı ve yaptıracağınız yeri titizlikle seçmenizi öneriyorum
Ben usta öğretici bir Estetisyen olarak eğer yaptırdıysanız mutlaka güneşten çok iyi korumanızı ve yaptıracağınız yeri titizlikle seçmenizi öneriyorum
F flower world Nirvana Pro Üye 12 Ocak 2010 16.668 25.042 3 Nisan 2019 Konu Sahibi bogurtlen95 #3 dogum kontrol hapıyla dermapenın baglantısını merak ettim
P pnremr Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 26 Kasım 2010 177 5 3 Nisan 2019 Konu Sahibi bogurtlen95 #4 Cildi ışığı ve güneşe daha duyarlı hale getiriyor o yüzden başlamadan en az bir ay önce bu haplar Bırakılıp başlanmalı
Cildi ışığı ve güneşe daha duyarlı hale getiriyor o yüzden başlamadan en az bir ay önce bu haplar Bırakılıp başlanmalı