Dogum kontrol hapı kullanıpta göğsü büyüyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi barışgüneşi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

barışgüneşi

Ziyaretçi
slm arkadaşlar ..eşim yurt dışında 3 aya kadar kısmetse gelicek...yeni evliyim
bende haplara başlıcam doktor bana mıgroyn verdi...tabi ben soramadım cekindim ..bazı hapların gögüs ölcüsünü 1..2 bedene kadar buyüktüğünü duymuştum hatta bir arkadaşım yasmin kullandığını ve 2 beden büyüdüğünü söyledi..nasılsa hap kullanıcam hazır kullanmışken bendede büyüme olsa iyi olur ...zaten desteklide 75 bile doldurmuyor..sizler hangisini kullandınız ve bir gelişme oldumu bu konuda bilgilerinizi bekliyorum teşekürler

Son düzenleyen: Moderatör:
yasmini kullanmayı düşünüyorum
ne dersiniz arkadaşlar ...bi etki sağlarmı .
bilgilerinizi hala bekliyorum :uhm:

Bende yasmin kullaniyorum ve gerçekten göğsüm büyüdü..
Bende senin gibi ufak göğüslüydüm
ama şimdi maşallahi var :)))

ben 1 yıldır yasmin kullanıtırum göğsümü yarım beden kadar büyüttü oda hormonel bir durum ve 3 ay sonra herşey normele döndü şimdi sqadece adet dönemine yakın biraz şişiyo o kadar

Bende buay desolet kullandım bir beden büyüdü gibi canım.Senin gibi bende 75 takviyeliyi zor dolduranlardanım.Şimdi maşallahları var.Ohh iyi oldu valla hee:lepi:

bende yasmin kullandım aslında şişiyor kızlar dikkat ederseniz damarlarınız falanda belli oluyor mor veya yeşilimsi tonlarda hassalaşma falanda oluyor bir kaç ay sonra geçiyor geçici bişey yani

ben bir bucuk yil belara kullandim..
ve gögüsleri gercekden büyütüyor..
ama biraktiktan 1 ay sonra eski halini aliyor

yaa ama benim göğüslerim zaten büyük ve bende yakında evlenicem doğum kontrol hapı kullanmak istiyorum ama kilo aldırır diye de korkuyorum( Peki ben ne yapıcam(

Kesinlikle kilo aldirdiğinida düşünüyorum evlenirken 51 kiloydum 4 ay sonra 58 oldum ama hapi birakinca kiloda gitti hayatim boyunca bir daha tartida 58 i göremedim

gerçektende kilolar gidiyormu bayanlar ben evlenirken 58 kiloydum şimdi 65. 4 yıldır yasmin kullanıyorum inşallah hapı bırakınca benim kilolarımda gider hayatımda ilk defa 60 kilonun üzerine çıktım

arkadaslar merhaba

doktorum yumurtalık kistimi kucultmek icin ginera hap verdi onu kullnıyorum.7ci gun bugun ilk kez sol gogsumde inanılmaz bir agrı oldu sanki adet agrısı gibi ama sadece sol gogsum ve kultuk altımdan dogru geliyor bu agrı.sizce bu haptan dolayı olabilir mi?cunku yeni bitti hastalıgım bu kutu bitince olacakmısım regl.doktorum ole dedi.sizce bu agrı normal midir?

doktor kontrolünden gectikten sonra doktorun istegi üzerine bi dogum kontrol hapını yutmayı tercih edin bence.bizim cok samimi oldugumuz bi eczacı tanıdıgımız var kesinlikle doktor kontrolünde almamı söledi ya cok kilo aldırıyomuş yada tam aksine cok zayıflatıyormuş bünyeyle alakası varmış yani.mesela birinde migren varsa kesinlikle onu tetiklemeyen bi ilaç olması gerekiyormuş bilgilerinizee...

myralon kullanıyorum, evlendikten sonra gögsümün büyüdüğünü fark ettim ama haptan oldugu aklıma gelmemişti : )

yaklaşık 2 aydır desolet kullanıyorum.bunun yanısıra bras gain de kullanıyorum(2. kutudayım) göğüslerimde bırakın 1 bedeni;1 cm bile büyüme olmadıfisfisfis desoleti kullanmak bana kilo aldırmadı.iştahımı falan açmadı..bence bünyeden bünyeye göre değişir iştah açma olayı..

ben kesinlikle katılmıorum doğum kontrol hapları sadece 2 kilo tutar oda desolet myrolan vs....ama yasmin ve belarada bu etki yok..iştah actığıda yanılgı..ki iştahınız madem açıldı meyve yiyin karbonhidrattan uzaklaşın protein alın yada meyve sebze(haslanmıs)yani kilo kontrrolü sizin elinizdedir..ilaclara bence atmayın bu sorunu..kendiliğinden kilo aldıran bişi varsa o kortizon ve serumdur..onun dısında kendiliğinden kilo aldıran bi ilaç yok..he antibiyotiğe alerjisi olanlar da ilacı kullandığı sürece şişer ama bıraktığında o şişlik hemen geri iner..kadınlar iştahlarına gercekten cok düşkün bir ilacın kilo aldırdığını duymasınlar..psikolijik olduğunu düşünüyorum ben..kendim de doüum kontrol ilacı kullandım 2 bucuk kilo aldım..kortizon kullanmıstım ondada sadece 5-6 kilo aldım kendimi frenledim hep..hersey sizin elinizde..göğüslerde hormanal büyüme yapabilir doğum kontrol ilacları bırakınca geri eski haline döner..vücütta kalıcı hiç birşeye neden olmaz doğum kontrol hapları..üstelik cokta faydalıdır.

arkadaşlar 5 senedir myrolan kullanıyorum 34 bedendim başlarken hala öyleyim kilo falan aldırdığı yok hapların ve daha ekimde bıraktım ve inşallah hamileyimdir

offf kızlar aynı dert bendede var 1,5 yıldır ginera kullanıyorum ve gögüslerşm şişiyormu büyüyormu bilmiyorum ama maşallahları var yani:)))))

bende doğum konturol hapı kullanıyorum
gerçekten benimde gögüslerim büyüdü.
ben kocamın etkiis olduğunu düşünüyordum.
demekki haptanmış.
delikafadulden delikafadulden

benimde buyudu canim
1 2 beden hemde
migrogy kullandim

bendede microgly inş aynı etkiyi veriri arkadaşlar
bebek emzirdikten sonra berbat bi görüntü çıktı ortaya
süper olur bi taşta iki kuşkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…