Merhaba arkadaşlar, Doğum kontrol hapı kullanalı yaklasık 10 ay oldu. İlk 3-4 ayda hiç regl agrım olmadı ve sadece 3 gün regl oldum ama daha sonraki aylarda agrım olmaya basladı ve regl süresi 5-6 güne çıktı. Doktora gittim ilgilenmedi bulunduğum yerdeki hastaneler cok kötü. Acaba sizde hap kullanıp benim gibi ağrısı olan var mı ???? Lütfen yardım edin
ben 1 kutu kullandım kistim için kullanıyorum bu ay benim de hapa başladıktan yaklaşık 10 gün sonra falan kasık ağrılarım başladı.herkeste etkisi farklı oluyor sanırım henüz adet görmedim bekliyorum bakalım bugün 4.gün
ben 6 sene kullandım dogum kontrol hapını.suan 2 cocuk için doktor kapılarındayım.eger cocuk istiyorsanız sakın içmeyın.doktorlar bısı olmaz dıyo ama oluyo suan yumurtalarıda hareketlılık yok gıbı.yol yakınken eger sırf korunmak için kullanıyorsanız kullanmayın ben uyarayım
ben 6 sene kullandım dogum kontrol hapını.suan 2 cocuk için doktor kapılarındayım.eger cocuk istiyorsanız sakın içmeyın.doktorlar bısı olmaz dıyo ama oluyo suan yumurtalarıda hareketlılık yok gıbı.yol yakınken eger sırf korunmak için kullanıyorsanız kullanmayın ben uyarayım
Onu daha önce duymustum ilk basta tereddüt de ettim ama cevremde cogu kisi böyle korunuyor cok sukur bir sıkıntısı olanı duymadım belki de o cesaret verdi ama diğer korunma yöntemlerini ben uygulayamıyorum sıkıntı oluyor maalesef. Uzun süre kullanmayı düşünmüyorum. Umarım bir sıkıntı olmaz. İnşallah Allah sizin de gönlünüze göre verir. Dualarım sizinle 2. çocugunuza bir an önce kavusursunuz insallah