doğum kontrol hapı kullanıp hamile kalan varmı?

wenn

حاسبين الله ونائب نيمال
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
605
529
41
3 aydır yasmin kullanıyorum.bu ay tatil dönüşü yollarda çok defa istifra ettim şüphelendim.acaba işe yaramadımı diye.kutunun tamamını aldım ama saatleri sadece düzensiz kullandım genelde sabah saatlerinde aldım ama bazen öğlenede kalabildi.hapım biteli üç gün oldu.henüz adet olmadım varmıdır bu tür birşey yaşayanlar?

Yasmin beni mahfetti.. doktor kontrolunde mi kullanıyorsunuz?
Ben bir kere kullanayım dedim 21 gün adet oldum. İlaç bitti yine adet oldum.. kolumu kıpırdatacak halim kalmamıştı.
Doktor şiddetle yasakladı bana o ilacı

hayır canım kendim aldım bir ilaç istedim eczaneden onu verdi bana adet olucak gibi ağrılarım var bakalım ne olucak

Kusunca etkisinin azaldığı yazıyor zaten sanırım prospektüsünde. Artı antibiyotik ile beraber doğum kontrol hapı kullanırsan, o dönem doğum kontrol haplarının bir etkisi kalmıyor. Bunu da bizzat bir arkadaşımdan öğrendim. Kendisi öyle hamile kaldı çünkü.

kustuğum dönemlerde ilişki olmadı ama ondan once çok defa ilişki oldu.acaba kusmam bir hamilelik belirtisi olabilirmi dollenmeden bir kaç gün sonra kusma görülürmü bilemedim.hap saatsiz alındığındada işe yarar diye düşünüyorumama bazı forumlarda bu ilac ile hamile kalanlar duydum kasık agrım var ama adet olucak gibiyim.yinede süpheliyim.

X