Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtilerin nelerdi bu ilaçlar korumuyor mu anlamadım şimdi kaç aylık hamilesinBu markayı kullanmadım ama hap kullanırken 2 aylık hamile olduğumu öğrendim
İnsülin ilacı kullanıyorumFarklı ilaçlar ilacın etkinliğini azaltıyor. Eğer hap kaçırmadıysanız vs böyle bi durum olabilir
İnsülin direnci ilacı kullanıyorum diaforminBu markayi kullanan tanidigim var hamile kalmadi birakana kadar. Bende kullaniyorum bes senedir sorun yok. Saati saatine almadiniz mi? Antibiyotik ictiniz mi kullanirken. Hic atladiginiz oldu mu?
Onun hakkinda bir bilgim yok malesef.İnsülin direnci ilacı kullanıyorum diaformin
A sizin kesinleşti mi, hayırlı olsunBende carezetta dkh kullanıyodum 4. kutudaydım ve hamile olduğumu öğrendim..
Belirtiler neydiBende carezetta dkh kullanıyodum 4. kutudaydım ve hamile olduğumu öğrendim..
Evet teşekkür ederimA sizin kesinleşti mi, hayırlı olsun
Canım bende idrar yolu enfeksiyonu vardır diye gittim kasıklarımda çok ağrı vardı lavaboda yanma ve sık idrara çıkma vardı o yüzden gitmiştim nur topu gibi hem enfeksiyonum hemde bebişim varmış şok olduk tabi öyle yaniBelirtiler neydi
Maşallah yaaa çok sevindim bir mucize bende 3 yıllık evliyim 2,5 yıldır uğraşıyorum laparoskopi ameliyatı oldum sağ tıkalı sol açık tüpüm. Devlette oldum ameliyatı sonra tüp bebek için aşılamaya başladım . Aşılama da ilk sefer de kist oluştu 2 aydır yasmin kullanıyorum ara ara kasık sancım oluyor belime vuran bende acaba dedim mümkün mü ? Öyle kafamda deli sorular . Bu ay adet olunca ikinci aşılamaya başlıcam doktor aşılamaya pek sıcak bakmıyor pozitif olması konusunda ama herşey bi mucizeye bakar işteEvet teşekkür ederim
Canım bende idrar yolu enfeksiyonu vardır diye gittim kasıklarımda çok ağrı vardı lavaboda yanma ve sık idrara çıkma vardı o yüzden gitmiştim nur topu gibi hem enfeksiyonum hemde bebişim varmış şok olduk tabi öyle yani
Kızım 2 yaşında migrogiynon kullanıyordum ilacı değiştirdim farklı bi marka kullanmaya başlamıştım hiç atlamadım hamile olduğumu öğrendim. Zaten hiçbir yöntem yüzde yüz korumuyor şuan hem hap kullanıyorum hem prezervatif kullanıyoruz bi çocuğu daha kaldıramamBelirtilerin nelerdi bu ilaçlar korumuyor mu anlamadım şimdi kaç aylık hamilesin
Allahım bana da bi mucize verse keşkeKızım 2 yaşında migrogiynon kullanıyordum ilacı değiştirdim farklı bi marka kullanmaya başlamıştım hiç atlamadım hamile olduğumu öğrendim. Zaten hiçbir yöntem yüzde yüz korumuyor şuan hem hap kullanıyorum hem prezervatif kullanıyoruz bi çocuğu daha kaldıramam
Canım benim herşey Allah'tan Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat versin sanada inşallahMaşallah yaaa çok sevindim bir mucize bende 3 yıllık evliyim 2,5 yıldır uğraşıyorum laparoskopi ameliyatı oldum sağ tıkalı sol açık tüpüm. Devlette oldum ameliyatı sonra tüp bebek için aşılamaya başladım . Aşılama da ilk sefer de kist oluştu 2 aydır yasmin kullanıyorum ara ara kasık sancım oluyor belime vuran bende acaba dedim mümkün mü ? Öyle kafamda deli sorular . Bu ay adet olunca ikinci aşılamaya başlıcam doktor aşılamaya pek sıcak bakmıyor pozitif olması konusunda ama herşey bi mucizeye bakar işte
Amin inşallahCanım benim herşey Allah'tan Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bi evlat versin sanada inşallah