DOĞUM KONTROL HAPI KULLANIP BIRAKANLAR LÜTFEN YARDIM!!!?

Girlpower22

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
184
325
27
Merhaba bayanlar. Doğum kontrol hapı kullanıp bırakmış bayanlara bir şey danışmak istiyorum. Ben evlenmeden 1 ay önce dkh kullanmaya başladım 1 kutu kullandım evlendim 4.hapta ilacı bıraktım. Evlenmeden önce hep geç adet olurdum 40 50 günde. Hapı bıraktıktan sonra ilk ay döngüm 35 geçen ay 33 bu ay 29 gün sürdü. Sizce bu düzensizlik haptan sonra normal midir. Hamile kalmak istiyorum ve korkuyorum bu haptan sonraki düzensizlikten. Sizde de böyle düzensizlikler oldu mu ve bıraktıktan sonra ne kadar sürede gebe kaldınız lütfen bilgi verir misiniz.

Ben yaklaşık 2 yıl kullandım bıraktıktan sonra eşim korunmaya devam etti. Benim adet süremdebir sıkıntı olmadı bırakınca ama kanamam normalden daha cok olmustu. Bu arada ilaci bıraktıktan yaklaşık bir yıl sonra bebek düşündük. Düşündüğümüz ilk ay da hamile kaldım çok şükür

Ben yaklaşık 2 yıl kullandım bıraktıktan sonra eşim korunmaya devam etti. Benim adet süremdebir sıkıntı olmadı bırakınca ama kanamam normalden daha cok olmustu. Bu arada ilaci bıraktıktan yaklaşık bir yıl sonra bebek düşündük. Düşündüğümüz ilk ay da hamile kaldım çok şükür

merhaba uzun zamandır kullanmışsınız ilaç ben ilk kez kullanıyorum daha ilk haftamdayım ne zaman tam olarak korumaya başlıyor ?

X