Dogum kontrol hapı kullanim suresi

Sukara

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
127
56
13
35
Merhabba. Ben 4 senedir dogum kontrol hapi kullaniyorum. Simdi size sorum su. Siz yada tanidiginiz bildiginiz kisiler. Dogum kontrol hapini biraktiktan ne kadar sure sonra hamile kaliniyor. Biz cocuk istiyoruz ama hemen biraksam olur mu yoksa birakmadigima hata mi ediyorum hamilelik cok sonra mi olur hic bilmiyorum. Deneyimlerinize ihtiyacim var.

bu deneyimle belirlenecek değil. kimisi 3 ay sonra kalmıştır kimi 1 sene sonra kimi bırakır bırakmaz...

çocuk istiyorsanız bırakın zaten neyi düşünüyorsunuz ki.

ben 3 yıl kadar pco nedeniyle doğum kontrol hapı kullandım bekarken, evenince farklı bi yöntemle korundum korunmayı bıraktığım ay da hamile kaldım..

hamile kalmakta sorun yok da uzun dönem ilaç kullandığınız için bence bir iki ay başka yöntemle korunup vücudun o ilacın etkisinden tamamen kurtulması sağlanmalı.

Bende bunu merak ediyorum yasmin kullanıyorum . Çevrem de böyle sebepsiz bebek sahibi filan olamayanları gördükçe içime korku düşüyor . Ama ilacı bırakınca hemen hamile kalırsam birde ? Doktorum ilaca başlamadan önce kontrol esnasında hemen hamile kalırsın problemin yok dedi. İlaca başladım 6 ay sonra yine başka bir doktora gittim oda aynen öyle dedi . Eşim biraz tedirgin oluyor yasmin yüzünden doktor sorun yok rahat ol bıraktıktan bir ay sonra hamile kalma durumu olur demişti

Merhabba. Ben 4 senedir dogum kontrol hapi kullaniyorum. Simdi size sorum su. Siz yada tanidiginiz bildiginiz kisiler. Dogum kontrol hapini biraktiktan ne kadar sure sonra hamile kaliniyor. Biz cocuk istiyoruz ama hemen biraksam olur mu yoksa birakmadigima hata mi ediyorum hamilelik cok sonra mi olur hic bilmiyorum. Deneyimlerinize ihtiyacim var.
Ben üç ay kullandım bıraktıktan sonraki ay hamile kaldım.Adetlerim düzenliydi.Yengem beş sene kullandı bıraktıktan sonra 3.ay hamile kaldı.Belli olmuyo kişiye göre değişiyo bence.

Bu bence kişiden kişiye değişiyor ben 1 sene yasmin kullandım bıraktıktan 7 ay sonra hamile kaldım. Bir diğer tanıdığım ise 5 sene kullandı bıraktıktan 1.5 sene sonra hamile kaldı.

bıraktıgım ay hamıle kaldım çok şükür

sonra spralle korundum , 3 senedir deniyoruz olmuyor yaş geçti herhalde :işsiz:

Back