Meraba hanimlar agustos 30 da cerezetta isimli sadece progesteron iceren dogum kontrol hapina basladim o donem 15 ictikten sonra kizimi sutten kestim ancak araliksiz hapa devam ettim hap bitti hemen ertesi gun yasmine gectim bu arada hep korunmali iliski oldu yasmin 12.haptan sonra korunmasiz iliski yasadim adette gormedim ilk haptan beri cok tedirginim hamilemiyim diye nolur yardim cok korkuyorum
canım hamile olm İHTİMALİN YÜKSEK inşallah korktuğun başına gelmez ayrıca neen korunmasız ilişki yaşadı kii
canım hamile olm İHTİMALİN YÜKSEK inşallah korktuğun başına gelmez ayrıca neen korunmasız ilişki yaşadı kii
herkes hamile kalmak için uğraşıyo sende korkuyosun :) Allah nasip ederse olur niye kasıyosun kendini o kadar
canlarım ben arkadaş için ded,im bebgi var onun için yazdım bu arada tekrar okudum mesajını arkadaşın dedği gibi
hapları dogru zamnada almışsın merak etme bişey olmaz yukarıda yanlış yazmsım kusura bakma
Odum koptu daha 2 yasinda bebegim var safra kesesi ameliyati oldum ee ondan oncede sezeryan safra kese ameliyatinda karin zarlarimda yirtilma oldu ondan hamilelikten korkuyorum degilimdir demi yaaa
Odum koptu daha 2 yasinda bebegim var safra kesesi ameliyati oldum ee ondan oncede sezeryan safra kese ameliyatinda karin zarlarimda yirtilma oldu ondan hamilelikten korkuyorum degilimdir demi yaaa
Slm kızlar benimde bir sorum olucak yha
Ben yasmin kullanıyorum ama birgün kullanmayı unuttum ogün kullanmadım ertesi gün basladım tekrar acaba korunma özelliğini kaybetmemiştir degil mi
Birde doğum kontrol hapı kullanırken yıne korunmak mı lazım yoksa korunmasakta olur mu ??
Acil bi cvp lütfenn canlarımn
Şimdidedn saolun hepinizz
Unuttuğun anda tekrar almalısın canım. 1 gün gecikmeli bir şey olmuyor ama o hapı almalıydın.
Bir de konu sahibi de öyle yazmış ya anlamıyorum korunmasız diyorsunuz ama dk zaten korunma yöntemi nasıl korunmuyor oluyorsunuz :44:
Canm bnde ö yusden sordum zaten yazıyı okutunca kafam karıştı dedim hap kullnırken bide yınemı korunmak getekıyo
Hayır yahu zaten hap bir doğum kontrol yöntemidir
%99.9a kadar koruyuculuğu var doğru kullanıldığında zaten yumurtlamayı önlüyor oldu ki bir hata oldu yumurtladın o zaman da bebeğin tutunabileceği bir ortam oluşmasını önlüyor incelterek zaten hap kullandığımızda bu yüzden az regl oluyoruz
Ekstra bir korunma yöntemi kullanmak sana kalmış ama ben gerek duymuyorum, duyanı da pek görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?