• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı kullandım ama hamile olabilir miyim?

pocoyomm

mutluluk neydi?
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2013
463
127
53
Meraba hanimlar agustos 30 da cerezetta isimli sadece progesteron iceren dogum kontrol hapina basladim o donem 15 ictikten sonra kizimi sutten kestim ancak araliksiz hapa devam ettim hap bitti hemen ertesi gun yasmine gectim bu arada hep korunmali iliski oldu yasmin 12.haptan sonra korunmasiz iliski yasadim adette gormedim ilk haptan beri cok tedirginim hamilemiyim diye nolur yardim cok korkuyorum

Meraba hanimlar agustos 30 da cerezetta isimli sadece progesteron iceren dogum kontrol hapina basladim o donem 15 ictikten sonra kizimi sutten kestim ancak araliksiz hapa devam ettim hap bitti hemen ertesi gun yasmine gectim bu arada hep korunmali iliski oldu yasmin 12.haptan sonra korunmasiz iliski yasadim adette gormedim ilk haptan beri cok tedirginim hamilemiyim diye nolur yardim cok korkuyorum

canım hamile olm İHTİMALİN YÜKSEK inşallah korktuğun başına gelmez ayrıca neen korunmasız ilişki yaşadı kii

canım hamile olm İHTİMALİN YÜKSEK inşallah korktuğun başına gelmez ayrıca neen korunmasız ilişki yaşadı kii

canım yanlış anlamadıysam ilk hapın bittikten hemen sonra yasmine geçmişsin. bu durumda tabiki adet olmazsın. yasminin bitsin iki üç gün sonra adet olursun..korunmayı doğru zamanda bırakmışsın endişe etme..yasmini 21 gün kullanıcaksın 1 hafta sonra tekrar başlıcaksın.

herkes hamile kalmak için uğraşıyo sende korkuyosun :) Allah nasip ederse olur niye kasıyosun kendini o kadar

canlarım ben arkadaş için ded,im bebgi var onun için yazdım bu arada tekrar okudum mesajını arkadaşın dedği gibi
hapları dogru zamnada almışsın merak etme bişey olmaz yukarıda yanlış yazmsım kusura bakma

canlarım ben arkadaş için ded,im bebgi var onun için yazdım bu arada tekrar okudum mesajını arkadaşın dedği gibi
hapları dogru zamnada almışsın merak etme bişey olmaz yukarıda yanlış yazmsım kusura bakma

Odum koptu daha 2 yasinda bebegim var safra kesesi ameliyati oldum ee ondan oncede sezeryan safra kese ameliyatinda karin zarlarimda yirtilma oldu ondan hamilelikten korkuyorum degilimdir demi yaaa

Odum koptu daha 2 yasinda bebegim var safra kesesi ameliyati oldum ee ondan oncede sezeryan safra kese ameliyatinda karin zarlarimda yirtilma oldu ondan hamilelikten korkuyorum degilimdir demi yaaa

merak etme canım rabbim hayırlısını versin zor durum anlıyorum seni

Bide benim bi kac gundur cok bacak agrim oluyor haptan olabilirmi

Slm kızlar benimde bir sorum olucak yha
Ben yasmin kullanıyorum ama birgün kullanmayı unuttum ogün kullanmadım ertesi gün basladım tekrar acaba korunma özelliğini kaybetmemiştir degil mi
Birde doğum kontrol hapı kullanırken yıne korunmak mı lazım yoksa korunmasakta olur mu ??
Acil bi cvp lütfenn canlarımn
Şimdidedn saolun hepinizz

Slm kızlar benimde bir sorum olucak yha
Ben yasmin kullanıyorum ama birgün kullanmayı unuttum ogün kullanmadım ertesi gün basladım tekrar acaba korunma özelliğini kaybetmemiştir degil mi
Birde doğum kontrol hapı kullanırken yıne korunmak mı lazım yoksa korunmasakta olur mu ??
Acil bi cvp lütfenn canlarımn
Şimdidedn saolun hepinizz

Unuttuğun anda tekrar almalısın canım. 1 gün gecikmeli bir şey olmuyor ama o hapı almalıydın.
Bir de konu sahibi de öyle yazmış ya anlamıyorum korunmasız diyorsunuz ama dk zaten korunma yöntemi nasıl korunmuyor oluyorsunuz :44:

Unuttuğun anda tekrar almalısın canım. 1 gün gecikmeli bir şey olmuyor ama o hapı almalıydın.
Bir de konu sahibi de öyle yazmış ya anlamıyorum korunmasız diyorsunuz ama dk zaten korunma yöntemi nasıl korunmuyor oluyorsunuz :44:

Canm bnde ö yusden sordum zaten yazıyı okutunca kafam karıştı dedim hap kullnırken bide yınemı korunmak getekıyo

Canm bnde ö yusden sordum zaten yazıyı okutunca kafam karıştı dedim hap kullnırken bide yınemı korunmak getekıyo

Hayır yahu zaten hap bir doğum kontrol yöntemidir :1:
%99.9a kadar koruyuculuğu var doğru kullanıldığında zaten yumurtlamayı önlüyor oldu ki bir hata oldu yumurtladın o zaman da bebeğin tutunabileceği bir ortam oluşmasını önlüyor incelterek zaten hap kullandığımızda bu yüzden az regl oluyoruz ;)
Ekstra bir korunma yöntemi kullanmak sana kalmış ama ben gerek duymuyorum, duyanı da pek görmedim :34:

Son düzenleme:
Hayır yahu zaten hap bir doğum kontrol yöntemidir :1:
%99.9a kadar koruyuculuğu var doğru kullanıldığında zaten yumurtlamayı önlüyor oldu ki bir hata oldu yumurtladın o zaman da bebeğin tutunabileceği bir ortam oluşmasını önlüyor incelterek zaten hap kullandığımızda bu yüzden az regl oluyoruz ;)
Ekstra bir korunma yöntemi kullanmak sana kalmış ama ben gerek duymuyorum, duyanı da pek görmedim :34:

Zaten bende korunmuyorum anacım. Ne gerek var dedıgın gıbı

Kızlar 3 aydır yasmin kullanıyorum bu ay bir gün unuttum hemen peşine sabah aldım sonra akşamki hapı da unuttum peşine tekrar sabah aldım sonra devam ettim o dönemde de ek koruma uyguladım zaten vajiliyim sadece kafa girio hiç boşalmadı da ama bu ara şiştim yüzümde sivilcelenme oldu son yasmin hapım bugün paranoyak oldum hamile miyim diye daha yeni evliyim ve çok yoğun bi işim var şimdilik düşünüom yoktur de mi bi şey

Ya cevap verecek yok mu ayrıca yasmin alıyorum dün son hapımdı dün daha son hapı almadan adet sancım başladı ara ara vuruyor aynı adet olacak gibiyim ya zaten 3 güne olmam lazım da hap bitmeden adet belirtisi olur mu ki yoksa üşüttüm mü

Back