Dogum kontrol hapı kullandıgım halde hamile olabilirmiyim

HAMİLE OLABİLİRMİYİM DOGUM KONTRÖL KULLANDIGIM HALDE

• Ankete Katılan
    4

asi_83

ŞansliAnneyim
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2009
1.197
14
41
Merhaba,

benİmde bİr sorum olacak cevap alırsam cok sevİnİrİm.......
Hemen hemen 4 aylık evlİyİm ve dogum kontrol hapı kullanıyorum......
Ama bu bİr kac gÜndÜr cok halsızım İkİ gÜndÜr de tansıyonum dÜŞÜyor
ve baŞım cok dÖnÜyor,uyumaya gİdİnce cok mİdem bulanıyor
ve aynadan kendİme bakınca sankı hamİleyİm cok ŞİŞkİnlİk de var karnımda.
Adetİmİ bİr hafta Önce gÖrdÜm ama dogum k.hapı kullanıyorum hamİle olmam mÜmkÜnmÜ aceba??????????????

Yardıma İhtİyacım var:uhm:

bunlar hamilelik için yeterli belirti değil.eğer idrar testi yaparsan pozitif çıkabilir çünkü hap kullanıyorsun.emin olmak istiyorsan kan testi yaptır. nadir de olsa böyle bir ihtimal var.çok düşük ama var.

Hayırlısı neyse o olsun , herkes de anne olmak ıster bu duyguyu elbet tadmak ıster ,kı bende ıstıyorum

canım eğer böyle bir şüphen varsa , sakın hapı kullanmaya devam etme.bebeğin için çok zararlı.eğer şüphen varsa , test yaptır

aslında hapı kullanıyorum ya şuan ,
o yüzden hapa güveniyordum korunma konusunda ama insan yinede hamile kala biliyormuş diye duydum dogru yalan bakalım hayırlısı inş ;-)

çok kişi var hapla korunurken hamile kalan..benim en yakın arkadaşımda şu an hamile oda hapla korunuyordu..hakıında hayırlısı olsun inşşş

ewet benimde bi arkadaşım var hapla hamile kalan ama sen adet gördüm 1 hafta önce diyosun bence değilsin ama kan testi yaptır derim çünkü idrarda çıkmaz

CANIM ADETıNı NORMAL GÖRDÜYSEN KORKU YAŞAMA O ÜSTÜNE GÖRME OLAYI GENELDE LEKELENme şeklinde olur yada çok az anlardın bi sorun olduğunu için rahat etsin bence.

tşk ederim arkdaşlar ............
test yaptım gebelik testi negativ cıktı
ama şimdilik sanki halen şüphem var piskolojim bozuldu sanırım............
bakalım bu hafta sonu adet görmem gerekiyor normalde

X