QLAİRİSTA denen bi doğum kontrol hapı kullanmaya başladım. İlk kullanmaya başladığım andan itibaren düzenli adet gördüm. Çokta iyi bi ilaç olduğunu düşünüyorum, hiç yan etkisi yok. bendede oliver polikistik vardı. 3-4 ay sonra bi 2 hafta hapı kullanmadım, geciktirdim. Sonra ilişkim oldu ve nolur nolmaz diye norvelo kullandım, sırf içimi rahatlatmak için... Adet olmaya başladığım gibi ilk günü QLAİRİSTA ya devam ettim. Sonra tabi tekrar cinsel ilişki oldu, ilaca başladığım için dert etmedim(hemde içeriye bi boşalma söz konusu değil) ancak ay sonunda adet olmadım, 3 hafta geçti. 10 gün önce emin olmak için idrar testi yaptım, negatifti. Bi hafta sonra baktım hala tık yok, tekrar yaptım yani geçen cumartesi,yine negatifti.
Yinede hamile olabilir miyim diye içim içimi yiyo, ama ihtimalde veremiyorum, öyle olsam şimdi en az 5 haftalık olması gerek ve bi belirti olur, bende hiçbişiy yok. Doğum hapı kullananlarda zaman zaman adet görmediğin olabiliyormuş diye okudum. Doktora gitmeyede çekiniyorum açıkcası. Kan testi yaptırırsam gidip bi yerde, oldu ki hamile çıkarsam ailemin kulağına gider diye çekiniyorum, malum bu hastanelerin sağı solu belli olmuyo. Hemde acaba ertesi gün hapıyla zoraki adet olduğum için mi işe yaramadı bilemiyorum.