Doğum Kontrol Hapı kullandığım Halde adet olmadım

sudeyoncaa

pozitif ol..
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2008
1.249
17
118
39
İstanbul
Selam ben pko nedeniyle dr gittiğimde bana diane35 adında dgmkntrol verdiler 6 ay kullancam normalde ve bu ay başladım hap bitti 7 gün ara verip tekrar başlıcam ama hap biteli 6. günüm adet olmadım yarın son gün sonra tekrar hapa başlamam gerekiyo ama adet olmadım ne yapsam anlamadım acaba hamilelik olabilirmi... Sizce adet olmamam normalmi yardımcı olurmusunuz...

merhaba sudeyonca.bende doğum kontrol hapı kullanıyorum.ilk başladığında yani ilk içişinde böyle anormallikler oluyor.ben kullanmaya başladığımda bir türlü adetim bitmek bilmemişti.bir eczacıya danışmıştım o da böyle anormallikler olur ilk seferde dedi.ikinci kullanımda rayına oturuyor.yine de ya bir eczacıya danış ya da doktoruna telefon aç.onlar daha bilgili oluyor bu konularda.ama canını sıkma.benimde başıma geldiği için için rahat olsun.

canım ilaca 7 gun ara verip yeniden 8. gunde ilaca başlıyorsun bu şekilde hormonel degesizkşkten olabiliyormus

yani bu 7 gün arada adet olmassam 8.günde tekrar diane35 e başlayayım öylemi... Ama bu 7 gün arada adet olmam gerekirdi olmadım gebe olabilirmiyim acaba yaaaaaaaaa

anladım hepinize tşkler öyleyse başlarım... Ama insan öyle bir şey oluyorki acaba hamilemiyim diyorum çok istiyorum ama mecburen dgmkntrolhapı kullanıyorum bu beni çok üzüyor az önce dayanamdım ağladım yine benim bebegim ne zaman gelicek diye.. Sırf bebeğim icin kullanıyordum diane35 i ama adet bile olamamıştım..İnş. en kısa zamanda gelir bebeğimiz hep o günün hayallerini kuruyorum yaa ismini ne koyarım diye bile düşünüyorum... Bir anda eşimle flört günlerimiz gözümün önüne geliyor hep konuşurduk çocugumuz olursa o sana benzesin derdi bende ona çok tatlı olur derdik ve sözlendik sonra evlendik bir mazi gibi geciyor gözümden herşey ve şuan olmadı hayaller gercekten hayal oldu... Hayırlısı diyorum tabiiki olucagı varsa olucak elbet..Eşimi çok seviyorum onu baba yapmak istiyorum hemde çok çok iyi bir baba olacağını biliyorum her gördüğü çocuga sevgisi bir başka nasıl ilgileniyor öpüyor sanki içine alası geliyor bende öyleyim inş. bir gün kendi çocugumuzu severiz doya doya AMİN:...

anladım hepinize tşkler öyleyse başlarım... Ama insan öyle bir şey oluyorki acaba hamilemiyim diyorum çok istiyorum ama mecburen dgmkntrolhapı kullanıyorum bu beni çok üzüyor az önce dayanamdım ağladım yine benim bebegim ne zaman gelicek diye.. Sırf bebeğim icin kullanıyordum diane35 i ama adet bile olamamıştım..İnş. en kısa zamanda gelir bebeğimiz hep o günün hayallerini kuruyorum yaa ismini ne koyarım diye bile düşünüyorum... Bir anda eşimle flört günlerimiz gözümün önüne geliyor hep konuşurduk çocugumuz olursa o sana benzesin derdi bende ona çok tatlı olur derdik ve sözlendik sonra evlendik bir mazi gibi geciyor gözümden herşey ve şuan olmadı hayaller gercekten hayal oldu... Hayırlısı diyorum tabiiki olucagı varsa olucak elbet..Eşimi çok seviyorum onu baba yapmak istiyorum hemde çok çok iyi bir baba olacağını biliyorum her gördüğü çocuga sevgisi bir başka nasıl ilgileniyor öpüyor sanki içine alası geliyor bende öyleyim inş. bir gün kendi çocugumuzu severiz doya doya AMİN:...

amin cnm amin ..seversiniz ..all izniyle...
ilk aylar oluyor böyle ...tabi bi gebeliktestini yaptırmanda fayda var derim hemde hemen ..
bebeğini kucağına alırsın ve doya doya büyütürsün inş...
sağlıkve mutlu bir ömür dualarıylaa.s.

ya bend e diane 35 kullandım 8 ay önce regl düzensizliğinden sebep.tahllde hormonlar bozk çıkmış olacak ki..6 ay kullandm ve doktora gşttm düzelmşdedi ve 3 ay kullanma dedi.3 ay sonra kontrola gittim tabi ki ilaçtn sonra tekrardn başladı sorunlarım..yani gecikmeler devam etti.eskiye döndü yani.doktpora gittimtekrarlamış dedi..evlenenekadr kullanacksn doğumdan sonra düzelir muhtemelen dedi..ben henz 19 yaşındayım ve normal kadınşlar gibi olamadığım içn çok mutsuzum.çnkü eğer bir gn evlenrsmçocuk sahibi olamamaktn korkuorm ve de sürekli ilaç kullanmk istemiorm..bu sorunumhakkında bi fikri düşüncesi olan benle başlasırsa çok memnun olurum..lüten azda olsa bişler yazın..bekliorm:(

Merhaba! Ben Talasemi taşîyıcısıym kansızlıgımdan dolayı âdet olamiyyorum.En son 9 ay once dogum kontrol haplari ile bir kez adet oldum sonra ilaci biraktim bidaha olmadim.iki aylik evliyim sizce hamile kalabilr miyim? Ve nasil adet olabilirim hamile kalabilmem icin adet olmak gerekiyor mu?

Back
X