Doğum kontrol hapı kullananlar

Sebebi Ne kullanmanizin pko,erkeklik hormonu yükselmesi vs? Ilacinizin adı nedir onuda Merk ettim. Zaten ilaç o şekilde ayı tamamlıyor 21 tane var bitiyor e bir hafta ara ay çıkıyor. Doktorun söylemesi lazım kullan 1 hafta ara ve devam şeklinde

Sizin yorumunuzla tamamen anladım çok tsk ederim sağolun sizede geçmiş olsun bugün adetimin 2. Günü şimdi içip yatsam olurmu ki yoksa yarın mi başlayım ama 3. Günü başlamış olcam bişey farkeder mi acaba

canım hap bitince adet olsan da olmasan da sen 7 gün ara vermelisin.adeti sil kafandan düzen bu.21 hap kullan 7 gün ara ver,sonra yine 21 gün hap...(mesela son hapı pazar günü aldıysan,bir sonraki hafta ilk hapına ptesi başayacaksın)

İşte güzel güzel anlatsaydi doktor kafama takilmiycakdi neyse sizlerin sayesinde öğrenmiş oldum çok tşkler. .kullanma sebebim hormon bozukluğu.. Bugün 2 ayda bir adet oluyorum diye gittim Drosetil isimli hapı verdi kan ve ultrason dan bakti

Anladım aynen adeti sildim yarın başlıyorum hergün aynı saatte alicam bitince 7 gün ara verip tekrar başlıycam çok çok tsk ederim

ah benim de öyleydi ama düzeliyor merak etmeyin :) diğerleri temiz çıkmış çok şükür. Bu arada orneğin bugün akşam regli oldunuz yarın aynı saat diliminde 1 sayılıyor. 3.günü alın diyorlar genelde ben 4. Günü aldım ama ilk gün pasif oluyor regli bi sorun yasamadim:)

Uyarı amaçlı ailesinde tromboza olan varsa genetik olabiliyormuş,kızlar eğer doğum kontrol hapı kullananlar dikkat edin , kan değerlerini ölçtürün öğle kullanın, biz yaşadık eşim tromboza oldu ,dr.eger kızınız doğum kontrol hapı kullanıyorsa hemen bıraksın beyin kanaması yapıyor dendi

İnşallah bnim de düzene girer 5 ay sonra ewlenicem düğünüm var hersey yolunda ewlenmek istiyorum adet düzensizliği gebeliğe engel olur diye korkuyorum bnde yarın adetimin 3 günü başlıycam bakalım inşallah hayırlısıyla faydasını görürüm :)))

Olursun canim hap sayesinde merak etme.7 gun ara ver.adetin bitmemis olsa bile o 7 gunun sonunda tekrar baslaman gerekiyo.
İnşallah :)) tamam inşallah 7 gün arayla hapa dewam etcem 5 ay kullanmakda uzun bi süre olumsuz sonuçlar almayim başka bişe istemiyorum :))

Yan etkileri genel de fazla bu ilaçların insallah en hafif şekilde etkilenir ve mutlu bir gelin olarak evlenirsiniz. Sıkıntı stres yok en kötü düşman onlar:) hayırlısı olsun insallaj sağlıkla kalin..

Yan etkileri genel de fazla bu ilaçların insallah en hafif şekilde etkilenir ve mutlu bir gelin olarak evlenirsiniz. Sıkıntı stres yok en kötü düşman onlar:) hayırlısı olsun insallaj sağlıkla kalin..
Yan etkilerine Tüylenme ve kilo alma diye yorum yapanlar olmuş :)) kilo aldırsa sevinirim 48 kiloyum balık etli olmak istiyorum :)) aynen sıkıntı stres hepimiz yapmiyalim güzel yorumlarıniz için çok tşkler sizde sağlıkla kalın :))

İnşallah :)) tamam inşallah 7 gün arayla hapa dewam etcem 5 ay kullanmakda uzun bi süre olumsuz sonuçlar almayim başka bişe istemiyorum :))
Canim aslina bakarsan ben bu haplarin kullanilmamasindan yanayim 4 yil araliksiz kullanmis biri olarak.yan etkisini hapi biraktiktan sonra bikac ay adet olamayarak gordum.ve adet olamadan da hamile kaldim.ama senin ki saglik sorunu oldugu icin kullanman da fayda var.5 ay cok bi sure degil.korunmak icin soruyo olsaydin eger kullanma baska bi yontem bul derdim ama senin kullanman lazim.insallah en kisa zamanda duzene girer canim

Şimdi sağlığım için kullanmam gerek malesef. . Sizinde allah korusun nasıl bi hapta adet oldurmadi ya hiç bi hapı mecbur kalmadikca kullanmamız lazım .. inşallah bnim de düzene girer girmez birakcam.

Merhaba bi ay doğum kontrol hapıni kullandım dediginiz gibi Hap biter bitmez adet oldum hatta 4 gün erken oldum diye sevinirken adetim simsiyah katı katı geliyor ve azıcık geliyor acaba yam etkisi mi oldu hapa dewam ediyim mi bilemedim 2 ayda bir adet olurdum ama normaldi hersey şimdi niye böyle siyah geliyo birde bu ay soğan suyu da kullanmıştım hapla birlikte sizce hangisinden dolayi böyle oldu

Nasıl kullanacağımı ogrendim bi ay kullandım ama adetim siyah katı geliyo acaba hap bana zarar mi verdi hapa dewam ediyim mi. . Bide az az geliyo normalde ilk 3 gün baya gelirdi ağrılı geçerdi şimdi hiç ağrım da yok

Merhaba,
Bende dogum kontrol hapi kullanmaya baslayanlardanim yalniz bende hemorajik yumurtalik kisti cikti adetim gecikti. Suanda 10 gundur olamiyorum.
Doktor iki kutu yazdi fakat adetinin ilk gunu basla hic araliksiz kullan dedi yani bir kutu bitince diger kutuya hemen gec iki ay sonra gel kistine bakacagiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…