- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
-
Ewet aynı saatte alınmasi yazıyo en iyisi yarın oturup iyice okumak. . Tsk ederim :)Tok karnına bi tane günleri zaten yazıyo hergün aynı saatte diye biliyorum ben
Biraz karışık bi içerik ama dikkatli okumak lazımEwet aynı saatte alınmasi yazıyo en iyisi yarın oturup iyice okumak. . Tsk ederim :)
Ewet 21 tane.. hap bitince hemen ara vermeden yenisini alıp başlamak lazım mı bilmiyorum yani adetliykende kullanicam mi acaba.. ilk defa kullancam biraz endişelendimAc tok fark etmiyor canim tok olursa mide acisindan daha iyi olur 21 tane hap var bittiginde adet oluyorsun 2 gun icinde ne zaman baslaniyordu hatirlamiyorum ama
Anladım çok tsk ederimAdetin 2.gunu baslaniyor yine sanirim
Recetede 5. Günü de başlayabilirsiniz diye okudum ...ewt sizin dediginiz gibi yapıcam ama işte bnim adet düzensiz şimdi adetliyim yarın 3. Günü başlasam hap biter ama daha bn kesin bi ay daha adet olmam adeti beklemem mi lazım hiç ara verilmemesi gerek sanırım adet olmami beklersem bi ay ara vermek saçma oluriçindeki 21 tane hapı hergün aynı saatlerde(unutmazsınız böylece)alarak bitirdikten sonra 1 hafta ara vereceksiniz.hap bitince zaten 2-3 gün sonra adet olacaksınız.mesela hap bittikten 3 gün sonra adet oldunuz diyelim 4 gün sonrası da hapa başlayacaksınız.yani toplam 7 gün ara vereceksiniz.adetin 2. günü diyor ama ben 5.gününde başladığımı da biliyorum.şimdi sizin zaten düzensiz kimbilir ne zaman olacaksınız,dra yada eczaneye sorun adeti beklemelimiyim diye.
Doktor zaten periyodik olarak 1 hafta ara vermenizi söylüyor size dememis ama kendi kafamiza göre yapılmıyor yani bu. Kullandıniz bitti bir hafta ara verip tekrar basliyorsunuz eğer 2 3 kutu ise. Adetin ucuncu günü baslatiyorlar genelde.Recetede 5. Günü de başlayabilirsiniz diye okudum ...ewt sizin dediginiz gibi yapıcam ama işte bnim adet düzensiz şimdi adetliyim yarın 3. Günü başlasam hap biter ama daha bn kesin bi ay daha adet olmam adeti beklemem mi lazım hiç ara verilmemesi gerek sanırım adet olmami beklersem bi ay ara vermek saçma oluren iyisi sizin dediğiniz gibi bi hafta ara veriyim sonra tekrar başlayım
Bir kutu bugün kendisi verdi bitince eczaneden al devlet bunu karşılamiyo 5 ay kullan dedi şu an bi kutu var elimde yani her ay bi kutu kullanmam gerekiyormuş öyle anladım bn.. doktorlara da bişe sorulmuyo hızlı hızlı söyledi gonderdiKaç kutu verdi ?
Anladım olmazsa birde eczaneye danisirim netleştiririm ..kutu içinde 21 hap var bitince bi hafta sonra 1 ay doluyor sonra 2. Kutuya başlamak gerekiyo düşününce 1 hafta ara verip dewam etmem gerek :)Doktor zaten periyodik olarak 1 hafta ara vermenizi söylüyor size dememis ama kendi kafamiza göre yapılmıyor yani bu. Kullandıniz bitti bir hafta ara verip tekrar basliyorsunuz eğer 2 3 kutu ise. Adetin ucuncu günü baslatiyorlar genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?