• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum Kontrol Hapı Kullananlar

zaygun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
241
0
26
İstanbul
Günaydın herkese ben doğum kontrol hapı yeni çıkan yaz 24-4 hapı kullanıyorum ama dışarıdan da duyduklarım tedirgin ediyo hamile kalmaya karar verdiğimde hemen hamile kalırmıyım acaba şuanda düşünmüyorum ama bilmiyorum bu hapı kullanan varmıı

ben evlenmeden bir ay önce kullanayım dedim 15 gün kullandım..
sonra baktım kanamam hiç durmuyor..bıraktım

ve benim duyduklarım da aynı bu yönde..
bende kullanmak istiyorum fakat ilerde çocuk olmazsa diye de korkuyorum..

bende takip edeceğim burayı..

bende evlenmeden 1 ay önce başladım öyle bi sorunum olmadı allaha şükür ama bazı yan etkileri cıkıyo baş ağrısı baş dönmesi aslında bırakmak isityorum ama eşimde korunmak istemi cocuk istiyo hemen :) daha cok erken napalımm ben korunuyorum allahım inşallah onunla sınamaz bizi peki sen nasıl korunuyosun

Günaydın herkese ben doğum kontrol hapı yeni çıkan yaz 24-4 hapı kullanıyorum ama dışarıdan da duyduklarım tedirgin ediyo hamile kalmaya karar verdiğimde hemen hamile kalırmıyım acaba şuanda düşünmüyorum ama bilmiyorum bu hapı kullanan varmıı

Merhaba, bende pko olduğu için yasmin kullanıyorum doğum kontrol hapı..herkeste aynı tedirginlik var..doktorun söylediği doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hamile kalman çok daha yüksek..o ay için koruyor seni sadece yani korkma kısırlık falan yapmıyor öyle olsa pko zaten kısırlıkla ilgili bir sorun bize vermezlerdi :)

Merhaba, bende pko olduğu için yasmin kullanıyorum doğum kontrol hapı..herkeste aynı tedirginlik var..doktorun söylediği doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hamile kalman çok daha yüksek..o ay için koruyor seni sadece yani korkma kısırlık falan yapmıyor öyle olsa pko zaten kısırlıkla ilgili bir sorun bize vermezlerdi :)

pko ne anlamayadım ama teşekür ederim biraz rahatladım ben sağlık ocağına danıştığımda bırakıktan 1 ay sonrada hamıle kalabılırsın 10 ay sonrada dedmişti rabbım hayırlı zamanda nasıp etsin

pko ne anlamayadım ama teşekür ederim biraz rahatladım ben sağlık ocağına danıştığımda bırakıktan 1 ay sonrada hamıle kalabılırsın 10 ay sonrada dedmişti rabbım hayırlı zamanda nasıp etsin

PKO Polikistik over..Yani çok sayıda kist içeren yumurtalık demek kabaca..hamilelikte sıkıntı yaratan bir sendrom normal adet göremiyoruz ve ilerde çocuk istediğimizde tedavi görmemiz gerekebilen birşey yani bizim zaten çocuğumuz olma şansı düşükken bu ilacı bize vermezler =) bazı kadınlarda bu ilacı bıraktıktan sonra hormonlar daha fazla oluyormuş hamile kalma olasılığı normale göre artıyormuş içiniz rahat olsun :)

Son düzenleme:
Back