DOĞUM KONTROL HAPI KULLANANLAR

ROSEE34

👼🏻
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2021
3.110
4.051
63
Merhaba kızlar
doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra hemen hamile kalan var mı?

Ben değil ama 2 arkadaşım 1 sene sonra kaldı sorun yokke

Düzenli adet görüyor musunuz?
Düzensizlik oldu mu bırakınca?
kontrol hapı kullanırken hep düzenli geliyordu. Bırakınca 2 ay normal düzeninde devam etti sonrasında da 2 _3 gün gecikmeli gelmeye başladı. hafta yada aylık bir gecikmem hiç olmadı.

kontrol hapı kullanırken hep düzenli geliyordu. Bırakınca 2 ay normal düzeninde devam etti sonrasında da 2 _3 gün gecikmeli gelmeye başladı. hafta yada aylık bir gecikmem hiç olmadı.
Dikkat ettiniz mi hiç bilmiyorum ama, yumurtlama gününüzü tespit edebilirseniz hamile kalmanız daha kolaylaşır. Ovülasyon testleri var ya da akıntınızdan anlayabilirsiniz. Şeffaf uzayan bi akıntı oluyor

Dikkat ettiniz mi hiç bilmiyorum ama, yumurtlama gününüzü tespit edebilirseniz hamile kalmanız daha kolaylaşır. Ovülasyon testleri var ya da akıntınızdan anlayabilirsiniz. Şeffaf uzayan bi akıntı oluyor
yumurtlama günlerine dikkat ediyorum. umarım başarılı olabilirim. ovulasyon testinide yapmak istiyorum deneyeceğim tşk ederim:)

Ben de 1,5 yıl kadar kullandım. Kasım ayında bıraktım. Henüz hamile kalamadım. Bu ay ovulasyon deneyeceğim. Bıraktıktan sonra 3-4 gün gecikme ya da 1-2 gün erken regl olma durumu oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…