Cnm onun yan etkileri var ondan olmuşsun öyle ama doktoruna danış bence sana düşük doz versin sen hiç git dokturun yanına cnm bence bırak ve gitKızlar Doğum kontrol hapı verdi doktor bana kistim için .5 cm kistim varmış.Son iki tane hapım kaldı .Ara kanama ile gitmiştim doktora .Pazartesi randevum var .Kızlar bu haptan mı bilmiyorum ama gündüzleri feci şekilde kuyruk somumun ağrıyor.Gaz sancısı gibi ,ilaç içmeden geçmiyor .Küçük küçük parçalar geliyor .26 gündür kanamam devam ediyor .Ama son bir haftadır da fena ağrı yapıyor .Ağeı kesici yutmadan da geçmiyor .Sorum şu bu hap iki gün sonra bitiyor .Hap bitince ağrılarım bitecek mi ? Bugün niyetliydim ve ağlaya ağlaya ağrıyı çektim .İlk defa kullanıyorum bu Doğum kont.Hapını .Gynelle diye bir hap ...
Kist patlarken o bahsettiğiniz yerde çok can sıkıcı bir ağrı olur evetKızlar Doğum kontrol hapı verdi doktor bana kistim için .5 cm kistim varmış.Son iki tane hapım kaldı .Ara kanama ile gitmiştim doktora .Pazartesi randevum var .Kızlar bu haptan mı bilmiyorum ama gündüzleri feci şekilde kuyruk somumun ağrıyor.Gaz sancısı gibi ,ilaç içmeden geçmiyor .Küçük küçük parçalar geliyor .26 gündür kanamam devam ediyor .Ama son bir haftadır da fena ağrı yapıyor .Ağeı kesici yutmadan da geçmiyor .Sorum şu bu hap iki gün sonra bitiyor .Hap bitince ağrılarım bitecek mi ? Bugün niyetliydim ve ağlaya ağlaya ağrıyı çektim .İlk defa kullanıyorum bu Doğum kont.Hapını .Gynelle diye bir hap ...
Kist patlarken o bahsettiğiniz yerde çok can sıkıcı bir ağrı olur evet
Banada jinekoloğum söylemişti
Hatta eve gelince çok gülmüştüm kadına
“Evet evet sanki kazık çakıyorlarmış gibi bir ağrı öyle değil mi?”
Diyemedim ki ,hiç kazık çaktırmadım popoma diye
Ama kadının tarifi cuk oturmuştu
Kissten kaynaklıdırHazır konusu gelmişken bir şey soracağım
Bende iki haftadır falan iki tarafta da böyle bir sancı oluyor
Ben soğuk çarpmıştır falan dedim ama sizce kist olabilir mi ya hiç kist sıkıntısı yaşamadım korkuyorum biraz
Kızlar Allah razı olsun doktora soramıyorum .Özele gittim kadın kist var dedi ve bunu verdi .O kadar kötü bir doktormuş maalesef hata yaptım .Şimdi ben de pazartesi bir Prof randevu aldım .O yüzden Pazartesi ye kadar sıkıyorum dişi mi .Yani ben kistin eridiğini düşünüyorum o yüzden böyle ağrı yapıyor .Küçük parçalar geliyor ben de kist eriyor diye sanıyorum .Birde kızlar geceleri hiç ağrı olmuyor hem de hiç .Sadece gündüzleri .Bir kere düşük yaptım onda da sancı çektim bir gün .Ama bu kist kuyruk sokumumu ağrıtıyor sanki .Hani böyle büyük tuvaletin sıkışır ,gaz sıkılır onun gibi .Son 2 gün diyorum .2 hapım kaldı o yüzden dedim bu ne .
Kissten kaynaklıdır
Çünkü aynı şikayetle gittim
Özellikle o saplanan kramp mı desem o sancı mı desem
Kistten kaynaklanıyormuş
Korkmana gerek Yok
Adet gören her dört bayanın üçünde olan bir durummuş
Korkma ama mutlaka git doktora tabi
5 cm büyük değil mi .Valla gündüz Ağrıyor gece ağrısı geçiyor.Ya doktor dedi bana hormonların da bozulmuş vs .Onlarıda düzeltecekmiş bu hapKistleriniz çok büyük kist ağrı yapar evet ama kuyruk sokumunu etkileyeceğinş sanmam.Bu kadar büyük kistler bi kutu hapla geçmez bence.
Valla canım kaşığım ağrımıyor .Gaz sancısı gibi gazım ağrı yapıyor .Kuyruk sökümü çok ağrıyor .anlamadım zaten bir Prof gidecem Pazartesi .Hapta son iki gün kaldı .Kistin büyümesini engelliyor diye biliyorum .Ama farklı ilacların farklı yan etkileri oluyor mesela birinde benim aşırı hassasiyet ve mantara sebep olmustu .
Microgynon kullanıyorum bunda olmuyor .
Kistler bende de cok ama hapla kistin patlayabilecegini ilk defa duyuyorum ve sanmam .
Kist kasık ağrısı yapıyor kist tedavisi icin degildir dogum kontrol hapları ,kanamalarınızın düzene girmesi icindir
Kuyruk sokumu kemigi kayması gibi birsey var .O cok kötü agrı yapıyor .Sanki ordan bisey çıkıp gidecekmis gibi .Valla canım kaşığım ağrımıyor .Gaz sancısı gibi gazım ağrı yapıyor .Kuyruk sökümü çok ağrıyor .anlamadım zaten bir Prof gidecem Pazartesi .Hapta son iki gün kaldı .