- 3 Ekim 2012
- 145
- 26
- 98
Bacagimda agri yok sadece uyusma hissi var .. Ve cok ilginc hep sol bacagimda oluyor ...
ne zamandan beri öyle bacağın.benim de sol bacağımda olmuştu ama ben yürürken zorlanıyordum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bacagimda agri yok sadece uyusma hissi var .. Ve cok ilginc hep sol bacagimda oluyor ...
ne zamandan beri öyle bacağın.benim de sol bacağımda olmuştu ama ben yürürken zorlanıyordum.
Canım bence vakit kaybetmeden doktoruna git ve şikayetini söyle.
Çünkü arkadaşlarında dediği gibi damar tıkanıklığı gibi bi sebepten olabiliyor bunlar.
Geçmiş olsun.
1 aydir kullaniyorum ..son 2 haftadir boyle.. Bende agri yapmiyor yada yurumemde bir sorun yok.. Ama dedigim gibi uyusmus gibi bir his var bacagimda ve bende dogum kontrol hapi tecrubem hic olmadigi icin burda kullananardan bir fikir alayim dedim.. SEnde herhangi baska belirti varmiydi ?
ben hap kullanmadım hiç bende genetik olarak kan pıhtılaşması var ve kadın doğum doktorum hap kullanmama izin vermemişti damar tıkanıklığı olduğu için
Korkmaya basladim![]()
KOrkma ya sadece vakit kaybetmeden doktora git.
bacaklarında varis var mı peki canım ona bağlıda olabilir
canım nasıl oldun var mı bi değişiklik bacağında.
1 aydir kullaniyorum.. Sanirim 2. Haftada basladi
ben 2 senedir kullanıyorum 1 yıl mide bulantısı göğüslerde sızı falan yaptı sonra 2 ay ara verdim tekrar kullandım çok mide bulantısı yaptığı için yine ara verdim fakat artık belirtileri yok oldu bu arada kullandığın ilacın ismi ne ben yasmin kullandım ve doktorum da bunu önerdi en güveniliri oymuş diye. acaba sen yeni yeni kullanıyosun diye mi yada bacak ağrının belinle alakalı olabilir canım
ben 2 senedir kullanıyorum 1 yıl mide bulantısı göğüslerde sızı falan yaptı sonra 2 ay ara verdim tekrar kullandım çok mide bulantısı yaptığı için yine ara verdim fakat artık belirtileri yok oldu bu arada kullandığın ilacın ismi ne ben yasmin kullandım ve doktorum da bunu önerdi en güveniliri oymuş diye. acaba sen yeni yeni kullanıyosun diye mi yada bacak ağrının belinle alakalı olabilir canım