1 aydir kullaniyorum.. Sanirim 2. Haftada basladiHangi dogum kontrol ilacini kullaniyorsunuz ne kadar zamandir kullaniyorsunuz
Yan etkiler ne zaman basladi
1 aydir kullaniyorum.. Sanirim 2. Haftada basladi
kullanırken ilk aylarda bendede göğüslerde belirti vermişti..
göğüslerim şişmişti resmen..ve baş ağrısı yapmıştı ilk ay..
prsospektüsünde ne yazıyor ilacın?
Ciles28 adi.. Bilmiyorum tr de varmidir..
şimdi buldum etken maddesini
ama öyle bir yan etkisi olmaz bu maddelerin
siz doktorunuzla irtibata geçin
burdan çözüm bulacağınızı sanmıyorum ilaç Türkiye de olmadığı için kullananlardan bilgi alabilmeniz cok düşük bir ihtimal
burdan çözüm bulacağınızı sanmıyorum ilaç Türkiye de olmadığı için kullananlardan bilgi alabilmeniz cok düşük bir ihtimal
ben Finic kullaniyorum iki hafta oldu
ilk gunler bas agrisi yapti
doktoruma sordum
vucudun hormonlarin alisma sürecinde normal dedi
sakin birakma daha kötü olur en azindan bir ay kullan dedi
sonra degstiriiz dedi
ama uyusma falan yoktu bende
doktoruna sor mutlaka
Yıllarca kullandım. Ancak unutmamak gerekir ki doğum kontrol hapları damar tıkanıklığı yapar. O yüzden 45 yaş üzerine ve sigara içen kadınlara önerilmez.
Sanırım yaşınız genç ancak yüksek kolestrol yada damar tıkanıklığı öykünüz var mı ?
Prospektusunu anlayacak kadar dilim yok maalesefesim aksam gelsin ona okutayim.. Dr bana gogus agrisi olabilicegini soyledigi icin o acidan icim rahat ama bacak uyusmasi yapmasi beni korkutuyor.. Bilmiyorum acaba birakmalimiyim diye dusunmuyor degilim ama dr bana onu adet sancim icin verdi ve bu o hap sayesinde omrumde ilkkez agrisiz br regl gecirdigim icin kullanmakta istiyorum ... Arada kaldim resmen anliyacagin..
evet bende adet sancısı için başlamıştım..
akabinde evlenincede kullanmaya devam ettim tabi..
bende kas ağrısı yada uyuşma gibi bişey yapmadı..
ama sen kendi kafana göre bırakma sakın..
dr na danış mutlaka..olmadı ilaç değiştirebilir dr..
Eğer bacağınız da ağrı varsa Bence vakit kaybetmeden doktorunuza başvurun çünkü doğum kontrol haplarının damar tıkanıklığına sebep olduğunu biliyorum ve geçmişte damar tıkanıklığı yaşadığım için ben kullanamıyorum bu hapları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?