• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dogum kontrol hapi kullanan arkadaslarim bi nakarmisiniz?

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
kizlar hepinize gunaydin yardimlariniza ihtiyacim var ben 11aydan beri hic birakmadan dogumkontrol hapi kullaniyorum ve su an yeni kutuya gectim ve hala adet goremedim yani olmam gereken zamanin ustunden 7gun gecti hala bisey yok onceku kutumda unuttum zamnlar oldu ama bunu bazi zamanlarda yaptim en fazla 3gun gecikirdi simdi 7gun ve hala daha yok evde gebelik testi yaptim 3 gun arayla negatif dun kahverengi bi leke geldi bidaha hic bisi yok oturdum yer kucuk bi sehir oldugu icin hastanedeki doktorlara gitmek istemiyorum ozel hastane icinde baska sehre gitmem lazim onada bu zamnlar gidemwm sizce neden bole oldu bu duruma dusen arkadaslar yardim edin nolur korkuyorum

Hangısını kullanıyorsun ?
Ben baya uzun senelerdır kullanıyrum hıc boyle bısey olmamıstı.
Çok aksattıgın ıcın olabılır mı dıyorum arada bende 3 gun unuttugum oluyordu.
Bu arada evlisin değil mi ? Doktordan önce kan testı yaptırsan ?

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşımıştır.

Son düzenleme:
yazz tb kullaniyorum evet evliyim kendim 2sefer test yaptim ama negatif

canım aynı durum bendede var ama ben hep düzenli kullandım hiç aksatmadım ama bu ay nedense beyaz haplar bitti yeni kutuya başladım hala birşey yok yarın doktara gideceğim bakalım

Doğum kontrolhapları adet kanamasını azaltıyor. Beyaz haplar bittikten sonra yeni kutuya başladığımda oldu benim de bir kere. Ama senin çok geçmiş. Bir doktora görünsen daha iyi olur.

Back