yumurtaları tembelleştirdiği söyleniyor ben yıllarca kullandım adet ağrılarım ve hastalıklarım yüzünden evlendikten sonra 2 yıl kullanmadım çocuk düşündüğümden deil ama..sonra çocuk düşündük 3 ay içinde oldu ..ben hep faydasını gördüm ayrıca doktorumda yoköle bişey demişti tabi herkes farklı bişey söylüyor
dördüncü hap kutusuna başlangıç yaptm ama sürekli sağdan soldan kulağıma gelenler tedirgin ediyor benı kullanan arkadaşlar kaç ay sonra hamile kaldınız. kalamayanlar oldugunuda biliyorum ama belki bünyem farklıdır diyede acele etmıyorum bırakmak konusunda ne olacak bu halim bilmiyorum ki
Canım bende kullandım 4 ay. Kullanmadan önce arkadaşım rahmi tembelleştiriyor falan demişti bende internetten araştırdım aksine hamile kalmayı kolaylaştırdığı yazıyordu. 4 ay kullandım ve ilacı bıraktan sonra ilk ay boş geçti 2. ayımda hamile olduğumu öğrendim :):)
7 ay boyunca doğum kontrol hapı kullandım. sonra bebişimizin olmasına karar verdik hapı bıraktım 1. ayın sonunda bel ağrısıyla acile gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. şuan 19+3 günlük gebeyim. Allah tüm isteyenlere versin :)
dördüncü hap kutusuna başlangıç yaptm ama sürekli sağdan soldan kulağıma gelenler tedirgin ediyor benı kullanan arkadaşlar kaç ay sonra hamile kaldınız. kalamayanlar oldugunuda biliyorum ama belki bünyem farklıdır diyede acele etmıyorum bırakmak konusunda ne olacak bu halim bilmiyorum ki
Çocuğu olmayanlara bile doğum kontrol hapı veriliyor.
Sen kimsenin ne dediğine bakma.
Kullanmaya devam et
Tek dikkat etmen gereken o hapla birlikte sigara kullanma
O kadar çok faydası var ki o hapların.
Kişilerin hapı bıraktıktan sonra hamile kalıp kalmaması hapla ilgili değil buna emin ol
canım ben 7 ay boyunca kullandım sonrasında da bıraktım eczacıya sordum ben de senin gibi ama kesinlikle öyle bir şey yok dedi..asıl doğum kntrl hapları adeti düzenler kist varsa küçültr ayrıca bıraktığın an hamile olman için hiçbir sebep yaratmaz dedi..ben de ona güvendim..zaten doktorum da aynı şeyleri söylemişti..aynı ilaçtan kuzenimde kullandı şimdi 2 aylık bebeişi var..takılma sen böyle şeylere rahat ol...bişey olmaz daha 4 aylık evlisin..kullan bişey olmaz bebek düşündüğüm için bıraktım bir süre de doğal korundum bebeğim olursa sonra ben yeniden başlayacağım korunmak için..
ewet canm kesinlikle haklısın yenı ewlenenlerde doğurganlık kanıtlanmadığı için hapa baglıyolar olmayınca bi arkadaşm ewlendı hap kullanmadı kesinlkle eşim korundu dıyo 5 aydrda korunmuyoz dedi ama olmamış. hap kullansa hapa bağlayacaktı yanı haptan olmuyo diyecektı
arkadaslar bende 2 yıl hap kullandım 8 ay oldu bırakalı hala bebişşş yokkkkkorkuyorum olmamasından adetim her ay oluyor ama tam gününde değil acaba bi problemmi vaaaaarrrr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?