• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğum kontrol hapı korur mu

Kristal

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
17
Puanlar
8
Hormon bozukluğundan dolayı regl gecikmelerim çok oluyordu bu sebeple doktorum yasmin doğum kontrol hapı verdi. Doktorum bu ilacı yazdığında adet değildim ve bana bugün başlayabilirsin dedi bende başladım. Bir haftadır hapı düzenli ve saatinde kullanıyorum. Sevgilimle ilişkiye giriyoruz ve hapı da düzenli kullanıyorum. Etkisini illa regl olduğum zaman mı anlayabilirim. Doktor Regl değilken kullanmaya başlattığı için yine de beni korur mu?

Hormon bozukluğundan dolayı regl gecikmelerim çok oluyordu bu sebeple doktorum yasmin doğum kontrol hapı verdi. Doktorum bu ilacı yazdığında adet değildim ve bana bugün başlayabilirsin dedi bende başladım. Bir haftadır hapı düzenli ve saatinde kullanıyorum. Sevgilimle ilişkiye giriyoruz ve hapı da düzenli kullanıyorum. Etkisini illa regl olduğum zaman mı anlayabilirim. Doktor Regl değilken kullanmaya başlattığı için yine de beni korur mu?
Etkisini gorebilmek icin en az bir kutu bitirlmelisin. İkinci turda icin rahat bir sekilde iliski yasayabilirsin. Ben spiral taktirmadan omce yani dogum oncesi hep yasminle korundum. Hic dikkat etmedim. Fakat dedigim gb bir kutu bitsin. İkinci kutuya gecene kadar yumurtlama donemine dikkat edersen sorun olmaz bence.

Back