Dogum kontrol hapı kilo yaparmı ?

yaren 1995

Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2020
74
18
18
Bayanlar Benim oglum 5 yasnda. Dogum yaptktan 6 ay snra doktra gidip dogm kontrol hapi istedm 3 yıl kulandm gayet duzenliydm ve sorun yktu fakat son zamanlarda adetimi kesti doktr uzun sure kulanimda bole yapio birak icme dedi. birakalı 2 yil oldu fakat asiri kilo aldm dogum yaptktan sonra bile 60 kiloydm suan 70 gobegm ve kalcm cok var acaba hapın etkısimi kaldı gitmio ödem mi var anlamadm bilgisi ve tecrubesi olan yazarsa sevinirm brz uzun oldu hakknzi helal edin

Bende kullanmıştım ve bende kilo yapmadi. Aksine regl sancılarım azaldı daha bir düzene girdi reglim. Bünyeden bünyeye değişebilir. Doktora görünün derim.

Dogum kontorul Hapi Kilo yapicagini zannetmiyorum Aksine kilo alimi engeliyor Hormon bozukluguna karsi.

uzun süre kullanmak vücuda zarar verir hormon dengesizlikleri yapar, oyüzden dikkat edelim beni doktorum önermişti siz desorun. doktorlara soru sormaya çekinir olduk bazen garip tepkiler veriyorlar diye ama umursamayın bizden para kazanıyorlarsa sorucaz tabi ki ve cevap da vermek zorundalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…